AK Parti 24 Haziran seçimleri öncesinde çok yoğun günler geçiriyor. Şu ana kadar 40 kişi partiden başvuru randevusu almış durumda. AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak bu sayının yüksek oluşunun partinin gücünü ve halkın teveccühünü de ortaya koyduğunu dile getirdi. Yalova’da 3 milletvekilini de alacaklarını vurgulayan Öztabak, “3 gündür Ankara’daydım. Sayın Cumhurbaşkanımızla toplantılarımız oldu. Tarihimizin en önemli dönüm noktası sayılabilecek seçimlere doğru gidiyoruz. İstikrarla büyümek ve ülkemizin bekası için Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığında yolumuza devam edeceğiz. Hep birlikte ülkemizi tökezletme çabalarının hepsini bertaraf edeceğiz. Yalova’dan da bu seçimde Cumhurbaşkanlığı seçimine önemli bir destek vermek istiyoruz. Bu desteğin en güzeli de 3-0’la olacak. Bunu da kimse yabana atmasın. AK Parti bunu yapabilecek güçtedir. MHP ve BBP ile bir ittifakımız var.  Bunun hem ülkemizde hem de ilimizde oluşturacağı bir sinerji var. Bu da bizi daha cesaretlendiriyor. Yalova’mıza en güzel hizmeti yapacak, ilimizi temsil noktasında en iyi temsili sağlayacak ve mutlaka teşkilatlarla uyum içerisinde çalışacak, bir kardeşimizi seçmek istiyoruz. 5 yılı kendisi için değil Yalova için çalışma ile geçirecek, Türkiye için çalışacak bunun için tüm özveriyi ve fedakarlığı gösterecek 3 vekili arıyoruz. Bu vekillerimizle önümüzdeki 3 yılda Yalova’da hizmetlerin katlanarak artmasını istiyoruz” dedi.

En başarılı seçim olacak”
25 Haziran seçimlerinin AK Parti açısından en başarılı sonuçların alındığı seçim olacağına inandığını vurgulayan Öztabak, “Biz teşkilatlar olarak seçimlere çoktan beri hazırız. Çok bilgili, tecrübeli ve gayretli bir teşkilat yapısına sahibiz. Bu benim il başkanlığım sürecinde 7. seçimim olacak. Rekorlar üzerine rekorlar kırdık. Bu seçimde, en başarılı ve en değerlisini ortaya koyacağımıza inanıyorum. Tüm ülkede partimizin aday adaylığı başvuruları çok yüksek. Bu da partimizin gücünü ortaya koyuyor. Yalova’da geçmişe bakıldığında bir önceki seçimde de 22 başvuru yapılmıştı. Şimdi vekil sayısı 3’e çıktı. Dolayısıyla 35-40 rakamında bir başvurunun normal olduğunu düşünüyorum. Bunların içerisinde Yalova’mız açısından en iyi olanları seçeceğiz” şeklinde konuştu.  

“Muharrem İnce’de Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyor”
Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı söz konusu olursa Yalova’dan milletvekili olmayacağının hatırlatılması üzerine ise Öztabak, “Muharrem İnce’nin kendi açıklamasına göre o da Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyecekmiş. Onun Cumhurbaşkanlığı adaylığı ya da Yalova’dan milletvekili adaylığı ile de çok ilgilenmiyoruz. Diğer partilerdeki durumdan ziyade biz kendi gücümüze bakacak ve en iyi sonucu da elde edeceğiz”

 

Editör: TE Bilişim