İYİ Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Metin Dağ seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret eden Dağ ve beraberindekileri oda başkanı Halil Boyun karşıladı. Boyun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçedeki şoför esnafının sorunlarını İYİ Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Metin Dağ’a aktardı. Esnafın çözüm bekleyen birçok sorunu olduğunun da altını çizen Boyun bu anlamda kendilerini ziyaret ettiği ve dertlerine ortak olduğu için Dağ’a teşekkür etti.

İYİ Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Metin Dağ’ın bir diğer durağı ise Çiftlikköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. Dağ’ı makamında ağırlayan Çiftlikköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Tekin’de şoförler gibi yaşadıkları sorunları Dağ ile paylaştı. İlçe esnafının sorunlarının adeta katlandığını vurgulayan Tekin, “Esnafımızın sorunlarının çözümü konusunda acil adımlar atılması lazım. İçinde olduğumuz ekonomik krizin etkileri her geçen gün esnafımızı daha da zorluyor. İlçede ekonominin canlanması adına adımlar atılması lazım. Ama sesimizi kimse duymuyor” diye konuştu.

Ziyaretleri sonrasında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Metin Dağ, “İlçemizde yaşayan, sizler gibi bu ilçede ticaret yapan, ekmeğini burada kazanan birisi olarak sorunlarınızı çok yakından biliyorum. Esnafın sorunlarını anlamanın yolu onlara kaf dağından bakmaktan değil, onlarla aynı havayı solumaktan, aynı ekmeği bölüşmekten, aynı yolda yürümekten geçer. Ben belediye başkanlığım döneminde de sonrasında da her zaman esnafımızın yanında olan birisiyim. Esnafımızın içinde bulunduğu maddi sıkıntıları, sorunları biliyorum. Esnafımızın derdi benim de derdimdir. Ama içiniz rahat olsun. Sorunlarınızın çözümü için projelerimiz hazır. İlçemizde ekonomik durumun da daha İYİ olacağından kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Editör: TE Bilişim