Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Yalova İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık Soyer’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Soyer ilçede süren çalışmalar hakkında Fındık’a bilgiler verdi. Özellikle yaklaşan yaz sezonu ve bu anlamda ilçede arttırılacak güvenlik önlemleri konularının konuşulduğu ziyarette görüş alışverişinde de bulunuldu. Soyer’e hayırlı olsun dileklerini ileten Fındık ilçede güvenli bir yaz sezonu için tüm planlamaların yapıldığını dile getirerek her hangi bir olumsuzluk yaşanmasına izin vermeyeceklerinin altını çizdi.
Soyer’in bir diğer konuğu ise Yalova Jandarma Alay Komutanı Alb. Ali Gemalmaz oldu. Gemalmaz da Soyer’e görevinde başarılar diledi. İlçeye bağlı köylerde ve beldelerdeki güvenlik önlemleri ile ilgili olarak görüş alışverişinde de bulunulan ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Engelliler için ne gerekiyorsa yapacağız
Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan ve Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı ile yönetimi de Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında Çınarcık Belediyesi ile Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu ve Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği’nin gerçekleştirilebileceği ortak projeler ve işbirlikleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Engelliler için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Soyer, Türkiye Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan ve Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı ile yönetimine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim