CHP Yalova İl Örgüt toplantısı RDKM'de gerçekleştirildi. CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın’ ve Yalova Milletvekili Özcan Özel'de toplantıda hazır bulundu. CHP Yalova İl Başkanı Bahar Doğan, il ve ilçe Başkanları ve yöneticileri ile Kadın ve Gençlik kolları yönetimi, CHP'li Belediye başkanlarının hazır bulunduğu örgüt toplantısına, Belediye ve İl Genel meclis üyeleri ile CHP üyeleri de toplantıya katıldılar. CHP Yalova İl Başkanı Bahar Doğan'ın açış konuşmasıyla başlayan örgüt toplantısında, Haziran seçim sonuçları ve önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin konuların ele alındığı toplantıda katılımcılar da söz alarak gündeme ilişkin konuşmalar gerçekleştirdiler.

CHP Yalova İl Başkan Bahar Doğan konuşmasında 24 Haziran da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçim sonuçlarının Yalova'da alınan sonuçların rakamsal olarak değerlendirmesini yaptı. Doğan, “Ülke genelinde başarılı sonuç aldığımız söylenemez" dedi.

CHP Yalova Milletvekili Özcan Özel ise, “AKP iktidarı geleceğimizi ve ekonomimizi yerin dibine sokmuştur" diyerek başladığı konuşmasında şimdi herkesin kara kara düşünmekte olduğunu dile getirdi. Bunu da geçtiğimiz günlerde gelen Yalova'dan sorumlu Milletvekillerimizle STK'larına yaptığımız ziyaretler sonucunda daha belirgin olarak ortaya konulduğunu belirtti.

Özel konuşmasın da " Üretimi düşünmeden geleceği kurtarmak mümkün değildir. Her şeylerimizi Özelleştirme adı altında sattık durduk, yerine hiç bir şey koyamadık. Satılanları betona gömdük ve bunun muhasebesini şimdi yeni yapıyorlar. Yanlış yaptıklarını şimdi fark ediyorlar. Yalova ve ülkemiz genelinde üretime dönük bir tesis bir fabrika açılışı duydunuz mu? Ve hayvancılığımızın , Tarımımızın geldiği son nokta ortada . Bir ülkede ekonomik kriz başlamışsa orada ekonomi batmış demektir. Ekonominin başına getirilen damadın çare olması mümkün değildir. Varlık Fonlarını kendine bağlama telaşı da bundandır" dedi.

Editör: TE Bilişim