CHP Çiftlikköy ilçe örgütü 2015 genel seçim hazırlıklarına erken başladı. İlçe Başkanı Nedim Güler, ilk toplantıyı Sahil Mahallesi’ndeki partililerle yaparak mahalle ve köy örgütlenmesi çalışmalarına başladıklarını açıkladı. İlçe binasında yapılan toplantıya çok sayıda partili katılırken toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Güler, 30 Mart seçimleriyle morallerinin bozulduğunu ifade ederek “Ancak artık ayağa kalkmamız gerekiyor. Gördük ki eğer kendi içimizde birliği sağlayamazsak, o sinerjiyi yaratamazsak bu halka ve sandığa da yansıyor. Biz 8 Kasım’daki kongrede o birliği sağladık. Ancak işimiz bununla bitmiyor. Artık ayağa kalkmamız, Çiftlikköy’deki tüm evlere girmemiz, herkesle kucaklaşmamız gerekiyor” dedi.

Yalova ve Çınarcık’ta yıllar sonra belediyelerin kazanıldığına dikkat çeken Nedim Güler, sözlerini şöyle devam ettirdi:

“Demek ki doğru çalışma yapılınca başarı da arkasından geliyor. Doğru çalışma da güçlü bir örgüt yapısıyla oluşuyor. Artık Çiftlikköy CHP, Yalova’da örnek gösterilen bir örgüt haline gelecek. Biz yönetim olarak hepinizden fazla koşmaya hazırız. Ancak sadece yönetimin çabası yeterli olmaz. Tüm partililerimizin de bizimle birlikte olması gerekir. Seçim örgütlenmesini en kısa sürede tamamlayacağız. Her mahallemizde, köyümüzde örgütlenmemizi tamamlayarak Çiftlikköy’ü ağ gibi öreceğiz. Her caddemizin, her sokağımızın hatta her binamızın birer sorumlusu olacak. Çiftlikköy’de girilmedik ev bırakmamamız gerekiyor”

Güler, Milletvekili Muharrem İnce’nin Yalova ile ilgili hedefine de atıfta bulunarak “Sayın vekilimiz Yalova’yı butik İzmir haline getirme hedefinde olduklarını açıkladı. O zaman bize de düşen Çiftlikköy’ü Karşıyaka haline getirmektir” diye konuştu.

Sahil Mahallesi’nin Çiftlikköy’ün en yoğun nüfuslu bölgesi olduğuna dikkat çeken Güler, benzer çalışmaları diğer mahalle ve köylerde de sürdüreceklerini kaydetti.

Toplantıda konuşan İl Genel Meclis Üyesi Bahar Doğan da 2015 genel seçimlerinin önemine dikkat çekerek güzel bir örgütlenmeye gidildiğini ve bu anlamda tüm partililerin çalışmalara destek vermesi gerektiğini bildirdi. Toplantıda ardından partililer görüşlerini açıkladı.

Editör: TE Bilişim