Başkan adayı Güler Çiftlikköy için düşündüklerini anlatırken Çiftlikköy halkının dertlerini dinlerken yüzlerinin güleceğini, yapacakları ile de Çiftlikköy'ün yüzünün güleceğini söyledi.

"Kapımız açık, yönetimimiz şeffaf olacak"

CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Nedim Güler, rakiplerine daha önce Çiftlikköy halkı tarafından görev verildiğine vurgu yaparak "Yeni, genç, dinamik ve atak bir ekip kurduk. Her kesimi kucaklayan ilçemizin sorunlarına vakıf, üstelik çözümleri olan bir yönetim anlayışımız olacak. Makam kapımız halkımıza hep açık olacak. İlçe halkı kendi düşüncelerini ilk ağızdan, en yetkiliye, başkana anlatma imkanı bulacak. Kapılar duvar  olmayacak, makam halkımıza açık olacak. Yapacaklarımız bilime uygun, halkımızın bilgilendirilmesiyle olacak. Kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

"Ya köy kalacağız, ya modern bir ilçe olacağız"

Çiftlikköy'ün önündeki 5-10 yılın büyük önem taşıdığını söyleyen CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Nedim Güler, "Biz köy olarak kalmak istemiyoruz. Modern bir ilçe olacağımızı iddia ediyoruz. Çiftlikköy organize sanayi bölgeleriyle barışık, yeni kent planlarıyla yüz güldüren bir çehreye bürünecek. Sosyal donatılarıyla cazibe merkezi olacak, yeni imar alanlarında göz kamaştıracak bir yapıya bürüneceğiz. OSB'ler ile büyük imalatçılarımızın istihdam ihtiyaçlarına yönelik kurslar ile gençlerimize iş imkanı yaratıp onları buralarda çalıştırmaya yönelteceğiz. Hem gençlerimiz iş imkanı bulacak, hem işyerlerimiz eğitimli personele kavuşacak" dedi.

Editör: TE Bilişim