Önceki akşam Yalova’ya Mehmet Gürel’in davetlisi olarak gelen Kocaeli eski Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen CHP Yalova Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Gürel’den yaklaşan yerel seçimler öncesinde Yalova’daki siyasi gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Yalova’yla ilgili açıklamalar yapan Sirmen, Yalova’da CHP’nin bu dönem iddialı olduğunu dile getirirken iyi bir aday ve ekiple AK Parti’nin Yalova’da sandığa gömüleceğini söyledi. Yalova’da CHP’nin önümüzdeki yerel seçimlerde tarihi bir fırsat yakaladığını ifade eden Sirmen, aday adaylık çalışmalarından ötürü Mehmet Gürel’i tebrik ederken yaptığı çalışmaların aday adayı olarak değil sanki adaylık süreci çalışması olduğunu ifade etti. Diğer adayların da aynı performansı gösterdiğini duyan Sirmen heyecanlandığını ifade ederek “Erken yola çıkmak partimiz için çok büyük bir avantaj oldu” dedi.

Sirmen sözlerine söyle devam etti: “Kocaeli, Yalova’ya komşu bir il olduğu için CHP’nin merkez ilçedeki çalışmaları bizim de kulağımıza geliyor. Halkın CHP ile rahat iletişim kurduğu ve örgütteki bütünlük bize gelen duyumlar içerisinde. Bu süreçte her zaman Yalova’ya desteğinin süreceğini dile getiren Sirmen, 1989 rüzgârını Yalova’da hissettiğini belirtti. 

Editör: TE Bilişim