CHP tarafından tüm illerde gerçekleşen Parti Okulu çalışmaları kapsamında Yalova’ya gelen CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı partililerle buluştu. Soğucak Köyü’nde gerçekleştirilen, “Yönetici Semineri” nde partililere bilgiler veren Atıcı ardından RDKM’de gerçekleştirilen "2019'da Aydınlık Yarınlara" konulu konferansa katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen konferansa CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Kaytazdere Belde Belediye Başkanı Ali Kangal, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyeleri İlçe ve Belde Başkanları , İl, ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Burada kürsüye çıkan Atıcı konferansında sandık bazında yapılacak çalışmaların özenle yerine getirilmesini istedi. “Sandığa sonuna kadar sahip çıkmalıyız”  diyen Atıcı herkesin önce en yakındakilerden başlayarak çevresindeki herkesi bu seçimlerde oylarını kullandırtmaya çalışmasını istedi. “En fazla kaybımız sandığa gitmeyenlerden oluşuyor” diyen Atıcı, bunun da azımsanmayacak bir rakam olduğunu belirtti.

CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener ise konferans sonrasında CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı’ye teşekkür ederek, “en kısa zaman içinde planlayıp oluşturduğumuz bu eğitim programını gerçekleştirilmesinden ve verdiği emek ve katkılardan dolayı başta vekilimiz Aytuğ Atıcı ve tüm eğitimci arkadaşlarım ile eğitimlere katılan üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Konferans sonrasında Parti Okulu programına katılanlara da sertifikalarını CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, CHP Yalova İl Başkanı Ertan Şener ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman verdi.

Editör: TE Bilişim