AK Parti Yalova İl Teşkilatı tarafından düzenlenen İstişare Toplantısında AK Partili belediye başkanları 2016 yılı içerisinde yapılan hizmetleri partililerle paylaştılar. Burada konuşan AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Hizmet gönül işidir" dedi.
AK Parti 2016 yılının son istişare toplantısını Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirdi. Toplantıda Ak Partili Belediye Başkanları 2016 yılı içerisinde ilçe ve beldelerde ürettikleri hizmetleri anlattılar. Toplantı öncesinde kürsüye gelerek partililere hitap eden AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "AK Parti belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini, hizmetin nasıl verileceğini görevde olduğu her yerde gösteriyor. Buralarda hizmetlerin nasıl hızla ilerlediğini herkes görüyor. Unutulmamalıdır ki hizmet gönül işidir. Biz halka hizmetkar olmak için bu görevlere talibiz. O nedenle de gecemiz gündüzümüz yok. Her zaman halkın içinde onların hizmetindeyiz. Bu anlayışımız hiç değişmeyecek. 2019 yılında önümüzde yerel seçim var. Bu seçimde tek hedefimiz ilimizdeki tüm belediyeleri almaktır. Yalova merkez belediyesi dahil tüm belediyeleri AK Parti çatısı altında toplayarak hizmetlerimizi halkımıza sunmaya devam edeceğiz" dedi.
Konuşmanın ardından sırayla söz alan belediye başkanları ilçe ve beldelerinde gerçekleştirdikleri hizmetleri ve çalışmaları partililere anlattılar. İstişare Toplantısına AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Teşvikiye Belediye Başkanı Ahmet Meydan, Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile parti yöneticileri ve partililer katıldı. 

Editör: TE Bilişim