İnce gönderdiği yazılı basılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı “Beni 10 yıldır, her seçimde daha da yüksek oy ve güvenle milletvekiliniz olarak görevlendirdiniz. Şahsıma göstermiş olduğunuz bu güven ve ilgiye her zaman layık olmaya çalıştım. Bu süre içinde hiçbir zaman siyasetin kirli yüzüne bulaşmadan, harama el uzatmadan siyaset yapmanın çabasını verdim. Sizleri yürüttüğüm bu siyaset anlayışına olan desteği bir öğretmeni bugün Türkiye’de herkesin tanıdığı biri haline getirdi. Gittiğim her ilde, bulunduğum her ortamda Yalova’lı olmanın gururunu yaşadım, yaşıyorum.

Muhalefet milletvekili sıfatıyla ülkemin ve ilimin sorunlarını sürekli gündemde tutmaya, sessizlerin sesi olmaya çalıştım. Her zaman bana oyları ile destek verenlerin yanı başında olmaya özen gösterdim.

Bu süre içinde Yalova ismini gerek ismimin önüne ön ad gerekse ikinci bir soyadım gibi taşımanın çabasını verdim. Yalova’nın sesini Türkiye’nin sesi yapmak için çalıştım, çalışıyorum.

10 yıl boyunca bana vermiş olduğunuz destek için bir kez daha tüm Yalovalılara, Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne, il, ilçe başkanlığı görevini yapan yol arkadaşlarıma, üyelerimize ve tüm Cumhuriyet Halk Partililere teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Editör: TE Bilişim