Yerel Seçim'e sayılı günler kala DP Yalova İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Köksal Ketenci Yalova'ya 5 taahhütte bulundu. Yalova'yı çok sevdiğini ve bu ilin halkına hizmeti bir borç bildiğini söyleyen Ketenci 5 ana başlık altında  hedeflerini özetledi;

 DP Yalova İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Köksal Ketenci taahhütlerini şu şekilde özetledi;

Öğrencilere Bursu: Meclise seçildiğimde oturumlardan hak edişlerimle ihtiyaçlı öğrencilere  burs  sağlayarak- geçmişte eğitimci biri olarak- eğitime katkıda bulunmak istiyorum . bu anlamda Yalova'da öğrencilere burs vermek isteyenlerle bursa ihtiyacı olan öğrencileri buluşturmuş olacağım. Biliyorum ki kalkınmış –çağdaş ülkelerin temelinde  nitelikli ve sürdürülebilir eğitim vardır.

Aylık Meclis Bülteni: Meclise seçildiğimde, il genel meclisinde yapılan ve yapılabilecek bütün faaliyetleri aylık meclis bülteni olarak bütün sivil toplum örgütlerine ve köy muhtarlıklarına ulaşmasını sağlayacağım.

Her Bireyin Mecliste Temsili: Aşağıda vereceğim irtibat telefonuyla il genel meclisinde her bireyin ihtiyaç ve sorunlarıyla yakından ilgilenip ihtiyaç duyan her Yalovalının  meclisteki gerçek  temsilcisi olacağım.

Merköy-Kop: Merkez köyleri kapsayacak şekilde ve Yalova merkezde olmak üzere bir kooperatif kurulmasına öncülük edeceğim.’köylü Milletin Efendisidir’  ilkesinden hareketle her köyün  ve her köylünün hak ettiği yaşam kalitesine katkıda bulunacağım. Bu kooperatif ile  her zaman köylü halkının yanında ve yakınında olacağım.  İhtiyaç duydukları her konuda lojistik destek sağlayacağım. İlaç , gübre, fide, hayvan, yem ve zirai üretim  gibi konularda siz köylülerin hizmetkarı olacağım.

Köy  Pazarı; Özellikle merkez köyler olmak üzere Yalova köylerinde yaşayanlar olarak sizlerin sorunlarını biliyorum çünkü bende bir köylü çocuğuyum. Yalova'nın merkezinde haftanın 7 günü açık olacak bir köylü marketi açılmasını sağlayacağım. Burada hem köylüler yetiştirdikleri  bütün ürünleri gerçek değerinde satacaklar ve hem de satın alacakları ihtiyaç maddelerini üzerine kar konulmadan alma imkanı bulacaklar. Bu şekilde alın terlerinin karşılığını almış olacaklar. Bu kooperatif kanalıyla konut, yardım, ilaç, gübre, yem, hayvan temini gibi konularda her daim köylünün yanında olacağım.

 

Editör: TE Bilişim