SP Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz'ı derneğe gelişinde Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı ve Yalova Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Saadet Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz engelliler ile ilgili projelerini anlattı ve sorunlarını dinledi.  

SP'li belediye döneminde Yalova'nın engelliler için örnek bir kent olacağına dikkat çeken SP Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz yaptığı açıklamada "Engelli vatandaşlarımızın ulaşımını ve hayatını kolaylaştıracak unsurları göz önünde bulundurarak örnek bir kent oluşturacağız." dedi.

Belediye Başkanlığını kazandığında Okulları Engelli çocukların kullanımına uygun hale getireceği sözünü veren Saadet Partisi Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz, "Belediye Meclis Üyesi Adayımız Engin Akan'da Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneğimizin üyesi ve sizlerden biri. İnşallah birlikte sizler için en iyisini yapmaya çalışacağız. Engelsiz Yalova Projesiyle Engelliler Merkezi kurularak, engelli vatandaşların her türlü ihtiyacı karşılanacaktır" diye konuştu.

 

 

 

Editör: TE Bilişim