Çınarcık Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Teşkilatı, Kırmızı Cafe Motelde Kahvaltı düzenledi. Kahvaltıda gazetecilere açıklama yapan Çınarcık İlçe Başkanı Gökmen Bayraktarın yaptığı açıklamada, “Öncelikle düzenlemiş olduğumuz toplantımıza katılımlarınızdan dolayı hoş geldiniz der teşekkürlerimi sunarım

Bildiğiniz gibi eski ilçe başkanımız Mustafa Nurten Teşvikiye beldemizden belediye başkanlığına aday adayı olacağından ilçe başkanlığı görevini bırakmıştır. Genel merkezimizin talimatları ile ilçe başkanlığı görevine getirilmiş bulunmaktayım. Bizler yerel siyasetçi olduğumuzdan dolayı önceliklerimiz ilçemizin beldelerimizin sorunlarını gündeme getirmek sorunların çözümü konusunda muhalefet görevimizi yeri getirmektir. Sizlerle yapmış olduğumuz bu toplantımızın amacı ilçe yönetimimizin yapmış olduğu ve yapacak olduğu çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulunmak ve sizlerin sayesinde de halkımızla buluşmaktır. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki önümüzde bizi bekleyen bir yerel seçim var önceliğimiz ilçemizde ve beldelerimizde yapılacak seçimlerde ilçe belediye başkanlığı ve belde belediye başkanlıklarında halkımızın vereceği oylarla iş başına gelmek ve küme düşen turizm ilçeleri arasında gösterilen ilçemizin hakkettiği yere tekrar geri gelmesini sağlamak olacaktır. Bizim belediyecilik anlayışımız iş başına geldiğinde Cumhuriyet meydanında ki çocuk parkını restore edip beş yıl sonra giderayak tekrar aynı parkı restore etmek olmayacaktır. Bizim önceliğimiz çocuklarımızın oynayacağı yeni parklar gençlerimizin spor yapacağı tesisleri yapmak olacaktır. Üzülerek görmekteyiz ki Çınarcık’ımızın beş yılı heba olmuştur verilen sözler tutulmamıştır yapılmaya çalışılan icraatlar ele yüze bulaşmış vaziyettedir Hatırlarsanız göreve geldiklerinde belediyenin borçlarını ödediklerini ve ödeyeceklerini iddia eden yerel yönetim şimdi sigorta borçlarını ödeyemez hale gelmiştir. Belediye ye ait hazine arazileri sigorta borcuna karşılık verilmektedir hiç bir yatırım yapılmadığı halde belediyenin borçları katlanarak devam etmektedir.

Turizmle ilgili yapılamayan çalışmalar neticesinde esnaflarımız zor durumdadır kira borçlarını dahi ödeyemez hale gelmişlerdir. MHP Çınarcık İlçe yönetimi olarak ilçemizde ve beldelerimizde halkımızın taktiri ile göreve geldiğimizde ilk görevimiz Çınarcık’ımızı küme düşen ilçeler arasından alıp hak ettiği yere getirmek olacaktır. Tüm arzumuz daha iyi yönetilen turizm ilçeleri arasında örnek olarak gösterilecek bir Çınarcık . Halkımızın huzur içinde olduğu gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapabildiği Çınarcık. Çınarcık’ımızı heba edilecek bir beş yılı daha yok” dedi.

Editör: TE Bilişim