Topçular,4 aydır MHP’nin bir kongre havası içinde olduğunu ve amacın kongre değil de MHP mensuplarına ve Yalovalılara bir şölen yaşatmak olduğunu söyledi.

29 Nisan 2012 Pazar günü RDKM’de il kongresinin gerçekleştirileceğini söyleyen Başkan Topçular, kongre hazırlıklarının tüm hızıyla devam ettiğini ve bugüne kadar yapılmamış bir kongre yaşanılacağını, sadece MHP’lileri değil Yalovalıları kongre salonuna getirerek o güzelliği hep beraber yaşamak istediklerini, kongreyi güzel bir şekilde tamamlamayı ve bugüne kadar Yalova’da hasret oldukları en üst seviyedeki başarıyı yakalamayı amaçladıklarına değindi.

“Oy potansiyeli yüzde 4’ten yüzde 15’lere yükseldi”

Topçular, “Kongre sürecinden sonra Yalova’da yaşanacak olan gelişmeleri bizlerle beraber herkes seyredecek. Kendimizden çok eminiz. Yalova gelecekteki seçimlerde MHP’nin olacak. Biz çok zor süreçlerden geldik. İlk burada siyasetin içinde başladığımız zaman MHP yüzde 4 civarlarında oy potansiyelimiz vardı. Her türlü şartlara rağmen Yalova’daki zor durumlara karşı MHP yüzde 15’lere taşıma başarısını başardık. Daha önce hiç belediyemiz yokken şu an Yalova’da iki belediye, 3 il genel meclis üyemiz var. Hedefimiz küçük değil. Önümüzdeki yerel seçimlerde MHP 15 belediyeye taliptir. MHP’nin iktidarına MHP Yalova İl Başkanlığı da hem belediyeler hem de milletvekili ile katkıda bulunacak. MHP Yalova’dan milletvekili çıkardığından ülke genelinde iktidar olacaktır. Kimse sayıların fazlalığına güvenerek böbürlenmesin. Rahmetli Başbuğ ilk toplantısını yaparken iki kişiyle yaptı bugün milyonlarız. Kırılmadan, gömlek değiştirmeden halkımıza takla attırmadan halkımıza takla attırmadan insanları aşağılamadan yolumuza devam ediyoruz. Biz halkın kendisiyiz, halka tepeden bakmıyoruz.”diyerek saltanat uğruna savaşmadıklarını belirtti.

cratosslot Arial; ">“Faşizan baskıyla her şeyi yapan iktidar Yalova’nın menfaatine bir şey yapmıyor”

Topçular, İktidar Partisi’nin demokrasi adı altında faşizan bir baskıyla her şeyi yapabilen bir güce sahip olduğunu ama Yalova’nın menfaati doğrultusunda bir şeyler yapmaya gelince iktidarın ortada olmadığını söyledi. Topçular, “MHP’nin derdinin Yalovalının ve halkın mutluluğu olduğunu belirten Topçular, “Hep beraber Yalova’da yaşıyoruz, Yalova bizim kentimiz ve kendimizi Yalovalı hissediyoruz. Burada Yalovalı olduğunu hissedemeyip siyaset yapanlar var. Ama Yalova’yı olduğu gibi kucaklayacağız deyip saltanatı sürdürüp Yalova’ya bir çivi çakmayanlar var. Bunların maskesini tek tek düşüreceğiz. Yalova’da bir sürü rezalet yaşanıyor. İktidar Partisi 10 yıldır güçlü bir iktidar olmasına rağmen istediklerini masaya yumruk vurarak ben bunu yaparım diyerek demokrasi adı altında faşizan baskıyla her şeyi yapabilen bir güce sahip olan iktidar, Yalova’nın menfaati doğrultusunda bir şeyler yapmaya gelince iktidar ortada yok.

“İnce ve Coşkun Yalova ile ilgili hiçbir şeyi meclis kürsüsünden dillendirmiyor”

CHP’den Muharrem İnce ve AKP’den Temel Coşkun, Yalova ile ilgili hiçbir şeyi meclis kürsüsünden dillendirdiklerini görmediğini belirten MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular,  MHP’nin Yalova’dan milletvekili olmadığı halde Bursa MHP Milletvekili vasıtasıyla 4-5 kere Yalova ile ilgili meclise soru önergesi sunulduğunu söyledi. Topçular, “Maddiyatın gücüyle dağıttıkları paket gücüyle ortaya çıkıp insanların hür iradesini satın alarak ‘Biz Yalova’yı herkesi kucaklayacağız’ demenin bir anlamı yok.”dedi.

“Termik Santrali ve VOPAK’ı bize yutturacaklar”

 Yalovalılara büyük görev düştüğünü söyleyen Başkan Topçular, Yalovalı kendini kandıran siyasetçilere pirim vermemek zorunda olduğunu, pirim vermeye devam ettiği takdirde Termik Santrali, VOPAK’ı Yalova’ya yutturacaklarını belirtti. Topçular, “İnsanlara bu rezillikleri anlatamazsak vatandaşına takla attırmak isteyenler, terör örgütüne her türlü imtiyazı tanıyıp şehit analarına kan ağlatan bu zihniyet bunları bizlere sindire sindire yutturmaya devam edecekler. Bizler bunları yutmamak zorundayız. Bu Yalova bizim Yalova’mız. Yalova’da her şeyin karşısında dik durduk. Hiç kimseyle çıkar ilişkileri içinde olmadık. Yalova’nın problemlerini en iyi şekilde biz anlatma fırsatı bulduk.”dedi.

Editör: TE Bilişim