Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yalova İl Başkanı Hasan Topçular yapılacak erken seçimde, "Ak Parti'nin milleti kandırdığını anlatacağız" dedi. 
MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular düzenlediği basın toplantısı ile Yalova ve ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. MHP'nin geçen yerel seçimde oyunu arttırdığını vurgulayan Topçular erken seçimde de MHP'nin oyunu arttırmaya devam edeceğini dile getirdi. Ak Parti'nin koalisyon görüşmeleri esnasında ortaya koyduğu tutum ve halkı kandırmaya yönelik yaptığı çalışmaların da halk tarafından fark edildiğini söyleyen Topçular, "Önümüzde bir erken seçim var. Ak Parti İl Başkanı çıkıp istikrar için Ak Parti diyor. Bu en büyük yalandır. Ak Parti bugün benim evlatlarıma kurşun sıkıp şehit edenlerle seçim hükümeti kuruyor. MHP geçen seçimde Yalova'da oyunu arttıran 1. partidir. Ak Parti ve CHP'nin oyları ise geriledi. Bu gösteriyor ki MHP bu seçimde de oyunu arttıracak. Biz seçim çalışmalarımıza başladığımızda Ak Parti'nin milleti nasıl kandırdığını anlatacağız" dedi. 
Yalovalılara seslendi
MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular Yalova halkına da seslenerek, "Türkiye resmen olmasa da fiilen bir diktatörlükle yönetiliyor. Ortada kurulu bir korku imparatorluğu bir çıkar çarkı var. Ben Yalova halkına sesleniyor ve kendi çıkarlarından başka kimseyi düşünmeyen Ak Parti'ye bu seçimde gereken cevabı vermesini istiyorum. Yalova kendi kaderini değiştirmek için bu ülkeyi karşılıksız sevenleri desteklemelidir" şeklinde konuştu. 
"Ünlem Üstel'e Teklif Götüreceğiz"
Topçular, MHP'nin erken seçimde adaylarının kim olacağının sorulması üzerine ise, "Öncelikle geçen  seçimde adayımız olan Ünlem Üstel ile yola devam etmek istiyoruz. Ona teklif götüreceğiz. O kabul etmezse adaylarımız elbette ki var. Genel merkezimizin tercihi doğrultusunda bir aday belirleyip seçime gireceğiz." diye konuştu. 
"MHP'ye Koalisyon Teklifi Gelmedi"
MHP'ye bir koalisyon teklifinin sunulduğu izleniminin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Topçular, "Bugün koalisyon hükümeti kurulamamasının sorumlusu MHP'ymiş gibi gösterilse de bu tamamen halkın yanıltılmasından başka bir şey değildir. Şunu herkes bilmelidir ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı talimat dışında hareket edemeyen Başbakan Ahmet Davutoğlu MHP'ye her hangi bir koalisyon teklifi getirmedi. MHP'ye sadece azınlık hükümeti teklifi sunuldu. Genel Başkanımız 4 maddelik tekliflerinin kabul edilmesi durumunda taşın altına gövdemizi sokacağımızı söyledi. Ama onlar bu teklifleri kabul edemediler. Bugün ülke Recep Tayyip Erdoğan'ın keyfiyeti üzerine bir erken seçime götürülmektedir" dedi. 
"Bu Ülkenin Tek Sorunu Recep Tayyip Erdoğan'dır"
Ülkenin en büyük sorununun terör ya da işsizlik olmadığını sözlerine ekleyen Topçular sözlerini şu şekilde bitirdi, "Bu ülkenin en büyük sorunu terör belası, işsizlik ya da diğer bir şey değildir. Bu ülkenin tek ve en büyük sorunu Recep Tayyip Erdoğan'ın ta kendisidir. Bu sorun çözülmedikçe bu ülkeye huzur ve sükun gelmeyecektir" 
Editör: TE Bilişim