Geçtiğimiz günlerde Altınova ve Çiftlikköy ziyartelerinin ardından Termal ve Çiftlikköy ilçelerinde okullarda öğrencileri ve öğretmenleri ziyaret eden Milletvekili Coşkun öğrencilerin sorularını yanıtlayarak tavsiyelerde bulundu. Coşkun, ilk öğretime başlayan yeni öğrencilerle aynı sırada oturdu, öğrencilerin heyecanını paylaştı. Okul bahçesinde öğrencilerle sohbet etti, okul sıralarında etüt yapan öğrencilerle soru çözdü.

Beden eğitimi dersinde öğrencilerle birlikte spor hareketleri yaptı. Okul ziyaretleri çerçevesinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerini de ziyaret eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Termal Milli Eğitim Müdürü ve Çınarcık Milli Eğitim Müdürünü de ziyaret etti. İlçelerdeki eğitim öğretim yılı başlangıcındaki çalışmaları ve 4+4+4 yeni eğitim sistemine geçiş sürecindeki yeni uygulamarı değerlendirdi.

Termal Kaymakamı’na hayırlı olsun ziyareti

Çınarcık Kaymakamı Levent Elmacıoğlu’nu ziyaret eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, yeni göreve başlayan Termal Kaymakamı Selami Işık’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Çınarcık ve Termal’in Yalova’nın turizmine olan katkısına değinen Milletvekili Coşkun, “Çınarcık ve Termal ilçelerimiz doğal güzelliklere ve doğal termal kaynaklara sahiptir. Allah vergisi bu güzellikleri korumalı ve tüm vatandaşlarımızın sağlıklı bir şekilde istifade etmesi için şekillenmesini hep birlikte elbirliği ile sağlamalıyız. Bu konuda kaymakamlarımıza önemli görevler ve sorumluluklar düştüğüne inanıyorum. İlçemlerimiz, beldelerimiz ve köylerimizin menfaatlerine olan her çalışmaya destek vereceğimi kamu idari amirlerimizin ve vatandaşlarımızın özellikle bilmesini istiyorum. Kaymakamlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Çınarcık, Kocadere, Teşvikiye ve Esenköy Belediye Başkanlarına Ziyaret

Belediye başkanlarını ziyaret eden, çalışmaları hakkında bilgi alan Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Termal ve Çınarcık bölgesi, bakanlıklarımızın önemli ve büyük yatırımları ile donatılmaktadır. Bu bölgedeki gelişimi ve ilerlemeyi önemle takip etmekteyiz. İlgili Bakanlarımızla birebir görüşerek yatırımları ve çalışmaları güncel olarak değerlendirmekteyiz.

Ulaşımdan sağlığa, eğitimden spora kadar Termal ve Çınarcık, hükümetimizin yatırımları ile adeta şantiyeye dönüşmüştür. Bu bizler adına gurur vericidir. Küçük çocuklarımızdan yaşılılarımıza kadar her yaştan ve kesimden vatandaşımıza hizmet etmenin mutluluğu ile hizmet ediyoruz. Tamamlanan ve yapımı devam eden hizmetlerin hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yalovamızın tamamına hizmetlerimiz artarak devam edecektir” dedi.

YENİ YAPILAN ÇINARCIK DEVLET HASTANESİ ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

25 yataklı Çınarcık Devlet Hastanesi acil servisi, polikliniklerini ve labaratuvarlarını ziyaret eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, hastane çalışmalarını denetledi. Hastanenin personel durumu ve işleyişi ile hakkında, hastane yöneticilerinden ve çalışanlarından bilgi aldı. Çınarcık halkının önemli bir ihtiyacının karşılandığını ve sağlık hizmetlerini Çınarcıklıların ayaklarına getirildiğini ifade eden Milletvekili Coşkun, “çocuk bölümünden ağız ve diş sağlığı hizmetlerine kadar hizmet veren hastanemizde, personel atamaları hızla gerçekleştirilmiştir.

Uzmanlarımız görevlerini en iyi şekilde yerine getiriyorlar, labaratuvar ve röntgen sağlık hizmetleri 24 saat kesintisiz oalrak uyugulanmaktadır. Ameliyathane malzeme ve ihtiyaçları hızla tamamlanmak üzere olup, hastanemizde yakın bir süre zarfında hasta yatış işlemleri de yapılabilecektir. Çınarcık halkımıza hayırlı olmasını diliyorum, yapımında emeği geçenlere teşekkürlerimi sunarken, hastane çalışanlarımıza başarı diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim