AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Ankara Üniversitesi Gelişim Topluluğu öğrencilerini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladı. 
Meclis ve çalışmalarıyla ilgili Milletvekili Demirel’den bilgi alan öğrenciler, Meclisi gezme fırsatı buldu. TBMM’nin 15 Temmuz  darbe kalkışmasında uçaklarla vurulan  bölümlerini de ziyaret eden öğrenciler, kalkışmanın izlerini yerinde gördü. TBMM’nin Türk Milletinin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesi olduğunu hatırlatan Milletvekili Demirel; öğrencilere, TBMM’ye yapılan saldırının aslında Türkiye’nin bağımsızlığına ve geleceğine yapıldığını anlattı. 
Ziyaretin bir bölümünde izleyici bölümünden TBMM Genel Kurulu’nda devam eden çalışmaları da izleyen öğrenciler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret sonrası öğle yemeklerini de Milletvekili Demirel ile birlikte yemek yiyen  öğrenciler, yemekte Demirel’le bol bol sohbet etti. Öğrencilerin idealleri ve hedefleriyle ilgili bilgiler alan Milletvekili Demirel, öğrencilere ileride karşılaşacakları mesleki sorumluklarla ilgili tavsiyelerde bulundu. 

Editör: TE Bilişim