CHP İl Başkanı Özcan Özel,  yaptığı yazılı açıklamada “CHP’nin giderek güçlenmesinden çekinen bazı kişilerin, CHP’yi yıpratmak, karalamak, parti içi çekişmelerin olduğu, istikrarsız ve karışık bir örgüt havası izlenimi vererek, kamuoyunda zayıf göstererek, CHP’nin oylarına göz dikip, CHP’yi bir başka parti yada adaya payanda yapmak istemektedirler. Ancak başarısız olacaklar” dedi.

 CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel yazılı bir açıklama yaparak, kamuoyunu gerçekdışı iddialarla yanıltıldığını söyledi.

 CHP’nin Yalova İl genelinde giderek güçlenmesi ve son seçimlerde Yalova’da %34 oy almasıyla birlikte CHP’nin gücünden çekinin bazı kişilerin CHP’yi yıpratmaya yönelik çabalar içersinde olduğunu söyleyen CHP İl Başkanı Özcan Özel” CHP’yi,Yalova’da başarısız kılmak isteyenler, başarılı olamayacaklar. CHP’yi kendi kişisel amaçları doğrultusunda kullanmak isteyenlere en iyi yanıtı Yalova halkı verecektir” dedi..

 Yaklaşan yerel seçimler öncesinde, her dönem olduğu gibi yine CHP üzerinden bazı kişilerin eski bir oyunu yeniden sahneye koyma çabası içersinde olduğunu söyleyen Özel, şöyle konuştu:

 “Amaç bellidir. CHP’nin Altınova’dan Armutlu’ya kadar giderek güçlenmesinden çekinen bazı kişiler, CHP’yi yıpratmak, karalamak, parti içi çekişmelerin olduğu, istikrarsız ve karışık bir örgüt havası yaratıp, kamuoyunda zayıf göstererek, CHP’nin bir kısım oylarına göz dikip, CHP’yi bir başka parti yada adaya payanda yapmak istemektedirler. CHP tabanı buna asla izin vermeyecektir. CHP, 15 ayrı seçim bölgesinde kendi partilileriyle seçime girip, tüm seçim bölgelerinde seçim kazanacak güçtedir”

 Son günlerde CHP’yi küçük düşürmek için çaba sarf edildiğine dikkat çeken CHP İl Başkanı Özcan Özel, parti içersinde hiç kimsenin düşüncesinden dolayı İl Disiplin Kuruluna sevk edilmediğini, ancak  CHP’yi küçük düşüren, seçilmiş yöneticilerine, Milletvekillerine  hakaretlerde bulunarak, CHP’yi karalamak, yıpratmak isteyenlere karşı da kayıtsız kalamayacaklarını söyledi.

 Disiplin kuruluna sevk edilen kişinin, eleştirilerini yerel sorunlara yönelik değil, sadece CHP’yi yıpratmak için medya önünde CHP’yi karalamayı bir alışkanlık haline getirdiğini, CHP’de hiç kimsenin asla düşüncelerini ifade etmesinden dolayı değil, hakaret ve parti suçu işlediğinden dolayı Disiplin Kuruluna sevk edildiğini söyleyen Özel açıklamasında şunları söyledi;

 “Disiplin Kurulu elbet çalışacaktır. Çünkü bu partinin bir tüzüğü var. Disiplin yönetmeliği var. Bunlar doğrultusunda yanlışı kim yapıyorsa; partisini küçültüyorsa, seçilmiş yöneticilerine basın yoluyla hakaret edip gerçek dışı ithamlarda bulunuyorsa, elbette ki disiplin kurulları çalışır. Burası CHP’dir. CHP, Hiç kimsenin aileden gelen bir çiftlik partisi değildir. CHP Büyük Önder Atatürk’ün kurduğu 89 yıllık köklü devrimci bir partidir. Hiç kimseye de imtiyaz tanımaz ” 

Editör: TE Bilişim