AKP Ocak Ayı İl Danışma Kurulu toplantısı geniş katılımlı olarak Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Harun Karaca’nın da hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Teşkilatı olarak Genel Merkez tarafından başlatılan proje doğrultusunda partinin Yalova’daki 26 bin üyesinin tamamının ziyaret edileceğini söyledi.
İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Belediye Başkanları, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelerinin de hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasında partililere hitap eden İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “Yalova İl Teşkilatı olarak yoğun bir  çalışmanın içerisine girmiş bulunuyoruz. Sayın Milletvekilimizin de zaman zaman katılımı ile çalışmalarımızı geniş çerçeveli olarak sürdürüyoruz. Genel Merkez teşkilatımız tarafından başlatılan proje kapsamında 30 Mart tarihine kadar partimize üye 26 bin üyenin tamamını ziyaret edeceğiz” dedi.
AKP İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Teşkilatı olarak göreve geldiği iki yıldan bu yana İl ve İlçe Danışma Toplantılarını düzenli olarak sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.
İstanbul Milletvekili Harun Karaca ise konuşmasında; Yalova teşkilatını 1 Kasım seçimlerindeki başarılarından dolayı tebrik ederek, “1992 yılından bu yana Yalova’ya geliyorum. Yalova’yı yakından tanıyorum” diye konuştu. Parti olarak 7 Haziran’da yapılan seçimlerden gerekli dersi çıkardıklarını belirten Karaca, “Özeleştiri yaptık. Milletin bize verdiği mesajı iyi değerlendirdik. Millete tepeden bakılmamalı, o zaman aldığımız oylar da bizde baki kalmaz” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim