Yusuf Ziya Öztabak, yaptığı açıklamada, Çankaya'da değerleri temsil eden, kazanımları koruyacak ve geliştirecek, milli iradenin hukukunu koruyacak bir cumhurbaşkanına ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "Yeter, söz de karar da milletin' diyenlerin verdiği kavga ve mücadelenin cumhurbaşkanlığı makamına taşınması gerekir. 40 yılı aşkın siyasi hayatı boyunca bu mücadelenin sembol isimlerinden olan, sayısız bedel ödeyen, türlü zorluklara göğüs geren, özgürlüğü elinden alınmasına rağmen, darbelere muhtıralara rağmen çizgisinden ödün vermeyen, diklenmeden dik durmasını bilen Recep Tayyip Erdoğan'ın bu makama talip olması ülkemiz ve milletimiz için tarihi bir gün" ifadesini kullandı.

AK Parti kadrolarında birlik ve beraberliğin önemli olduğunu belirten Öztabak, Başbakan Erdoğan'ın fire vermeden tüm milletvekillerinin imzası ve 81 il ve ilçe teşkilatlarının tamamının desteğini almasının AK Parti ailesinin davasına ve liderine ne derece sahip çıktığının göstergesi olduğunu belirtti.

Öztabak, 10 Temmuz'da il ve ilçe teşkilatları olarak çalışmalara başlayacaklarını ifade ederek, ‘’İnşallah 10 Ağustos'ta devletle milleti kucaklaştıran, milletinin çıkarlarını gözeten, milletin ve demokrasinin tarafını tutan, her kesimi temsil eden bir cumhurbaşkanı seçilmiş olacaktır" açıklamasında bulundu.

AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığının ülkemize, milletimize ve Yalova’mıza hayırlı olmasını diledi.

 

Editör: TE Bilişim