AK Parti kurucu genel başkanı ile mevcut genel başkanının sözüne dünyanın itibar ettiğini ifade eden Başkan Öztabak, “İnsanlara boş sözlerle; boş vaatlerle değil, yapılabilir vaatlerle gidilmelidir. Kendine güvenmediği için noter aracılığıyla taahhüt vermek, bir genel başkan için çok üzücü bir durumdur” dedi.

"Adres Şaşırıyor"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Başkan Öztabak, seçime sayılı günler kala gidilecek yerin noter değil, millet olduğunu vurguladı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun sürekli adres şaşırdığını söyleyen Öztabak, “İlk defa bir siyasi lider notere gidiyor. Bunun tek anlamı var. 'Ey millet, biliyorum ki siz sözüme güvenmiyorsunuz’ diyor. Nasıl güvensin bu millet? Sandığa ve millete inancı ve itibarı kalmadığı için, şimdi de adres şaşırmış, gitmiş notere.

“İtibar Edilmiyor”

Sayın Kılıçdaroğlu, seçime şurada sayılı günler var, gidecek yer noter değil, millettir. Siyasette adres; noter değil, millettir. Siyasette senet sözdür. Niye notere gidiyorsun? Sözüne itibar edilmediği için. Bunun tek anlamı var. Siyasette inandırıcı olamıyorsun, Siyaseti ciddi yapamıyorsun, boş vaatlerle halkı kandırıyorsun. Siyasette güven telkin ederek, inandırıcı olabilmek lazım. İnsanlarla diyalog da dürüst olmak en önemli meziyettir.”Siyasi bir partinin lideri konumunda ki birisinin, içi boş ve güvenilirliği olmayan vaatlerle halkı kandırmaması gerekir” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim