Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel yapılacak seçimde halkın, "İstikrar mı, kaos mu" seçimi yapacağını söyledi. Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ise Ak Parti'nin bu seçimde oyunu Türkiye ortalamasının üzerine çıkartacağını dile getirdi. 
Ak Parti'nin 14. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla parti teşkilatının kurucuları arasında bulunan Kent Konseyi Başkanı Şükrü Önder'i ziyaret eden Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel seçimle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundular. Partinin yapılacak olan erken seçimde oyunu arttırarak Türkiye ortalamasının üzerine taşıyacağını söyleyen Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, " Teşkilat olarak biz seçime hazırız. 7 Haziran'dan sonra biz hiç ara vermedik. Yalova'yı karış karış dolaşmayı sürdürüyoruz. Partimize gelen giden sayısı 7 Haziran seçimleri sonrasında çok ciddi oran da arttı. Anadolu da bir tabir vardır; "Çok arının girip çıktığı kovanda bal vardır" denir. İşte halkımız artık hizmetin, istikrarın nerede olduğunu biliyor.  Halkımızın tek medet umduğu adres Ak Parti'dir. Yalova'da Türkiye ortalamasının üzerinde oy alacağız. Parti ortalamasını yukarıya çekecek konseptler hep olacak.  2002 hariç bütün seçimlerde Türkiye ortalamasının altında kaldık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye ortalamasına yakın bir oy aldık. Şimdi Türkiye ortalaması %40.76, Yalova 40.63. 2002 yılından sonra ilk defa ortalamayı yakaladık. Şimdi ortalamanın üzerine çıkacağız. Yalova'yı partimiz açısından ayağa kaldıran bir il durumuna sokacağız" dedi. 
"İstikrar Mı Kaos Mu?"
Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ise ülkenin bir an önce kurulacak hükümetle istikrarı yeniden kazanmaya ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Seçimden sonra Meclis toplantıları haricinde hep Yalova'da oldum. O süre zarfında Yalova'nın her yerini bir kaç kez dolaştık. 7 Haziran'da köylerde bir oy artışımız söz konusuydu.  Bayram sonrasında yaptığımız ziyaretlerde oyumuzu köylerde daha da arttırdık. Köylerimize giden bir çok hizmet şehir merkezinde yok.  Tüm köy yolları 7 Haziran'dan sonra asfaltlandı.  Biz seçimde bir çok söz verdik. Halkımız seçimde verilen söz pek itibar etmez. Ama seçimden sonra verilen sözlerin bir bir yerine geldiğini görünce de halkın teveccühü artıyor.  
Yeni bir seçime gireceğiz. Adaylar değişebilir. Bu sadece Yalova için değil ülkemizin geneli için geçerli bir durumdur.  Önemli olan memleketin içerisinde bulunduğu  belirsizlikten yapılacak seçimle bir an önce kurtulup yeniden istikrara kavuşmaktır. Zaten halkımız bu seçimde Kaos mu, istikrar mı diye oylama yapacak.  Şu anda ülke kaos. Ülkenin durumu liderlerin açıklamaları ortada. Seçim istemeyen, hükümet olmak istemeyen, azınlık hükümetine girmeyen parti ve parti liderleriyle karşı karşıya ülkemiz. Halkımızın bu anlamda en iyi kararı vereceğine olan inancım tam" diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim