Merhaba saygıdeğer okurlarım;

Şampiyon olup Süper Lige çıkan Basketbol takımımız ile amatör takım hüviyetinden Bölgesel Lige namağlup terfi eden Yalovaspor futbol takımlarını yürekten tebrik ederim.

Hele hele basketbol takımımızın başarısı Yalova’mızın tarihine altın harflerle yazılması söz konusu olmuştur sanırım. Yalovaspor futbol takımı ise hiç de layık olmayan kümedeki yerinden yarı profesyonel lige namağlup derece ile çıkması, ilerisi için yeşil ışık yakması, daha doğrusu eski günlere dönük heyecanın artmasının bence de çok değerli olduğunu düşünüyorum.

Hem maddi hem manevi zorluklarla bir üst tura çıkmamızın önünde bizleri daha da zor günlerin beklediğini unutmamak lazım. El ele verip Basketbol takımımızı Süper Ligde tutup, Yalovaspor futbol takımını ise üçüncü profesyonel lige çıkartmanın çalışmalarını şimdiden yapmak lazım.

Atanmışlarla seçilmişlerin birlikte hareketleri bu beklentinin oluşumuna cevap verecek azmi ben şimdiden görüyor gibiyim.

Ayrıca yaşı itibariyle bilge kişilerin bir çatı altında toplanıp, yöremizin sporundan, sanatından olmazsa olmaz (kalkınmaya ait) fikirlerini tartışacak eskiden olduğu gibi bir şehir kulübüne ihtiyacı olduğu gibi yıllarca Yalovaspor camiasının elinden alınan bir lokale de ihtiyacı olduğunu tekrar tekrar hatırlatmam da fayda var sanırım.

Bu tür yerleşim yerlerinin Yalova’mızın kalkınmasına, kültürüne, sanatına ve sporuna zararı olmayacağı gibi faydasının en üst seviyelerde olacağı geçmiş yıllardaki aynı çatı altındaki birlikteliğinden doğan memnuniyetin unutulmaz seviyede olduğunu o günleri yaşayanlar çok iyi bilir.

Kusuruma bakmayın zülfü yâre dokunduysam özür dilerim. Saygılarımla.