Teşvikiye Beldesinde halkla buluşan AKP Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan'a AKP İl Genel Meclisi üyesi adayları Muharrem Soyer ve Ahmet Kaya!da eşlik etti. Belde halkı ile sohbet eden AKP Yalova İl Başkanı Mustafa Pehlivan yerel seçimin artık daha farklı bir anlam taşıdığını dile getirdi. Konuşmasında, "Bu artık sadece bir seçim yerel seçim süreci değildir" diyen Pehlivan, "Şu anda gelişen, büyüyen bir Türkiye var. Ancak bu gidişatı durdurmaya çalışan Uluslararası Finans sektörü devre girdi. 2001’de IMF’ye borçlu olan bir ülkenin 2013 yılında hem borçları silindi hem de dev yatırımlar yapıldı. Bu yatırımlar karşısında tabi ki birileri rahatsız oldu. Sosyal Demokrat anlamda Türkiye’de yapılan çalışmalar hiçbir dönemde yapılmadı. Partimiz boşanan bayana dahi maaş ödüyor. Halktan aldığınızı tekrar halkın muzdarip kesimlerine dağıtmak asıl demokrasidir. Bu seçim yerel seçim süreci değildir. Hep birlikte hükümete ve Başbakanımıza sahip çıkalım. Eğer hükümet değişecekse sandıkla değişir birilerinin vesayetiyle değil. Hırsızlık yapılmışsa hep birlikte kafasını kopartırız” şeklinde konuştu.

Bu seçimin Ak Partinin seçimi olmadığını belirten Mustafa Pehlivan bu dönemde yapılacak çalışmalar sadece Türkiye’ye değer kazandıracağını söyledi.

Konuşmaların ardından Kocadere köyünü de ziyaret eden Pehlivan iki bölgeye de stadyum sözü vererek çalışmalara kısa sürede başlayacaklarını ifade etti.

 

Editör: TE Bilişim