Oldukça neşeli ve samimi geçen görüşmede Pehlivan, başkan seçilen Salman’a başarılar diledi. Pehlivan; “ Vefa Salman2ın bu göreve seçilmesine iki kez sevindim. Çünkü gerçekten bu görevi layığı ile yerine getirebilecek tecrübesi var. Bununla birlikte dürüst ve çalışkan bir yapısı var. Yıllar önce beni gazete kapısından içeri soktuğunda ben daha 15-16 yaşlarında bir gençtim. Bugün geldiğim bu noktada Sayın Başkanımızın o gün beni elimden tutup gazeteden içeri sokmasının ve ilkyazımı yazmamda beni cesaretlendirmesinin büyük bir payı var. Sayın Başkanımızla bugüne kadar irtibatımız hiç kopmadı. Her başarımdan sonra beni arayıp tebrik ediyordu. Şimdi onun bu başarısı da elbet en çok beni mutlu etmiştir. Allah yardımcısı olsun, onun bu görevi layığı ile yerine getireceğimden hiç şüphem yok, ve bu süreçte her türlü desteği her zaman olduğu gibi kendisine vereceğim. Başkanımızın emrindeyim” dedi.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’da kabulde yaptığı konuşmada “Alihan Pehlivan elimde büyüdü. Hep daha iyisini yaptı ve çok güzel yerlere geldi. O’nunla hep gurur duydum duymaya da devam edeceğim. Şimdi zor bir görev var önümüzde. O’nun bu süreçte elbet önemli katkıları olacaktır. Yalova’nın tanıtılması ve Yalova’ya turist çekilmesinde mutlaka işbirliklerimiz olacaktır. Pehlivan’ın zengin bir çevresi var. O çevrenin belediyemize mutlaka katkıları olacaktır. Alihan kardeşimi Yalova’da ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim” dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Salman ile Gazeteci Pehlivan arasında hediye takdimi oldu. Pehlivan Salman’a ipek böceği işlemeli Kıbrıs Devlet armasını hediye ederken Salman’da Pehlivan’a çeşitli hediyeler verdi.

Pehlivan Yalova Basınına da çok teşekkür etti ve yıllar sonra onlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Editör: TE Bilişim