24 Haziran seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam eden Saadet Partisi, sahadaki faaliyetlerine de tüm hızıyla devam ediyor.  Saadet Partisi Yalova Milletvekili Adayları ve parti teşkilat mensupları kapalı pazarı ziyaret ettiler. Saadet Partisi 1.sıra Milletvekili Adayı Mustafa Balta, 2.sıra Milletvekili adayı Fevzi Aygün, 3.sıra Milletvekili adayı İsmail Kuzu pazar yeri esnafını ziyaret ederek dertlerini dinledi. Ziyaret sırasında büyük bir teveccühle karşılanan adaylar ile pazar esnafları arasında sıcak diyaloglar yaşandı. Vatandaşların dertlerini dinleyen adaylar birçok temenniyi dinledi ve halka seçimlerde seçilmesi ile birlikte tüm sorunlara çözüm getireceğini belirtti.

“Cerrahi müdahale ve operasyonlar gerekiyor”

Saadet Partisi birinci sıra Milletvekili adayı Mustafa Balta, “Yalova caddelerinde gördük ki Saadet Partisine ihtiyaç ve çok büyük bir teveccüh var. Halk bizi gördüğü zaman ayağa kalkıyor ve sarılıyor. Çok yakın ve sıcak tokalaşıyorlar. Bizde diyoruz ki Yalova halkına bizi tercih edip seçerseniz sizin hizmetinizde ve emrinizdeyiz. Yalova’nın sorunları yıllardır kenara itildi ve çok büyük sorunlar var. Cerrahi müdahale ve operasyonlar gerekiyor. Biz Sadet Partisi ve Milletvekilleri adayı olarak sorunlara Cerrahi müdahale ve bu operasyonları yapacağıma söz veriyorum. Allah izin verirse biz bu seçimde Yalova’da büyük bir başarıya imza atacağız’’ diye konuştu.

“OHAL nedeniyle vatandaşlar milletvekili adaylarına çekincesi var”

Vatandaşların OHAL nedeniyle milletvekili adaylarına bir çekincesi olduğunu ifade eden Mustafa Balta, ‘’Diğer rakip partideki arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Sahadaki vatandaşın OHAL’ dan kaynaklanan bir çekincesi var. İnsanlar düşüncesini ifade etmek istemiyorlar. Altı vatandaştan bir tanesi anketlere cevap vermiyor. Bu ortamda seçime gitme ne kadar doğru tartışılır. İnanıyorum ki Türk Milleti gerekeni yapacaktır. 15 yıldır bir iktidar var ve bu iktidarın yapamadıkları var. Biz Saadet Partisi olarak Türkiye’nin bütün sorunlarını çözmeye talibiz. Sadet Partisi Mutlaka Yalova’da vekil çıkaracak bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 24 Haziran seçimlerinin kötü gidişatın son bulması için bir fırsat olduğunu söyleyen aday adayları, milletin bu fırsatı değerlendireceğinden eminim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim