Sabahçı, “Ülkemizin Demokrat Partiye ve onun misyonuna dünden daha bu itibarla Demokrat Parti için son şans olan bu kongrenin bölünmelere ve kamplaşmalara sebebiyet vermeden tamamlanması bizler için hayatiyet arz etmektedir. Bu itibarla aylardır çalışmalarını sürdürdüğümüz ve bu kongrede de adaylık noktasına getirmiş olduğumuz çalışmalarımızı partimizin birliği ve bütünlüğü noktasında yeniden gözden geçirerek bir karar vardık.

Genel Başkan adayımız Prof. Dr. Vecdet Öz ve ekip arkadaşları bizler 7-8 aylık geçiş sürecinde partinin 11. Olağan Büyük Kongresine kadar derlenip toparlanma teşkilatların yeniden yaralarının sarılması ve güçlendirilmesi için ağabeylik konumunda partimizin başında istediğimiz eski Sakarya Milletvekilimiz ve Bakanlarımızdan Nevzat Ercan’ın yanında yer almayı uygun gördük.

Kendisiyle görüşerek yanında yer aldığımızı ve her türlü desteğe hazır olduğumuzu belirterek beraber hareket etme kararı aldık.
Bizler için asıl olan Ülkemiz için Demokrat Parti’nin eski gücüne kavuşarak milletimize hizmet noktasında yerini almasıdır. Tüm parti teşkilatlarımızı ve delegelerimizi birlik ve beraberliğe davet ediyorum.”dedi.

                                                                                                                 

 

Editör: TE Bilişim