CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye genel başkanlık yarışında Yalova İl Örgütü’nün yanısıra Sakarya İl Örgütü’nden de tam destek geldi.
CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan Yalova milletvekili Muharrem İnce’ye Yalova İl örgütü düzenlediği toplantı ile destek vereceğini açıklamıştı. Ardından Sakarya İl Örgütü de bir açıklama yaparak İnce’yi desteklediklerini duyurdular. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya Kurultay delegeleri ile birlikte Muharrem İnce’yi ziyaret ederek desteklerini bir kez daha dile getirdiler. Isır açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partisi Sakarya İl Başkanı olarak şahsım, Değerli yönetici Arkadaşlarım ve Kurultay Delegelerimiz İl Seçimlerimizde Cumhuriyet Halk Partisi Üyelerimizin ve Yöneticilerimizin düşüncelerini, görüşlerini, fikirlerini her zaman dikkate alacağımıza dair bir söz verdik. 3-4 Şubat’da Yapılacak Olağan Genel Kurultayda Sakarya Örgütümüzün Üyelerimizin istekleri doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Adaylarımızdan Sayın Muharrem İnce’yi destekleme kararı almıştır. Bizlerde Sakarya’nın 14 Kurultay Delegesinin 14 imzasıyla Genel Başkan Adayı olarak Sayın Muharrem İnce’yi öneren imzalarımızı, Sayın Muharrem İnce’yi ziyaret ederek şahsına teslim ettik. Sakarya’mıza ve Ülkemize Hayırlı olsun” dedi.
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ise Yalova ve Sakarya il örgütlerinin desteğinden büyük bir onur ve guru duyduğunu dile getirerek her 2 ilin başkanına da teşekkür etti.

 

 

 

Editör: TE Bilişim