CHP Yalova Belediye Başkan aday adayı Vefa Salman AKP'den belediye başkan adayı gösterilen Yakup Koçal'ı sert sözlerle eleştirdi. Koçal'ın halkı AKP'ye karşı olduğu yalanlarıyla kandırıp daha sonra AKP saflarına katılarak kandırdığını dile getiren Salman, "Peki Şimdi Ne Değişti? Değerli Yalova Kamuoyu;

Bizler siyasi yaşamımızda her zaman milletimizin en doğru kararları aldığını görmüşüzdür. Sandıkta milletimizin verdiği karar her zaman en akl-ı selim, en doğru karar olmuştur.

Geçtiğimiz seçimlerde Yalova halkı, Ak Parti karşıtı olduğunu söyleyen Sayın Koçal’ı başa getirmiştir. Fakat kendisi; önce mensubu olduğu partililerini ve sonra emanet oy aldığı her görüşten Yalova halkını yanıltarak, ve kandırarak, destek veren herkesi hiçe sayarak, katıldığı yeni partisini de kandırmayı başarmış ve halkın karşısına bu sefer de daha bir seçim önce, çılgınca savaş verdiği Ak Parti’den belediye başkan adayı olarak çıkmıştır!

Ama inanıyorum ki basiretli halkımız, Başkanlık yaptığı (!) dönemlerde şehrin servetini har vurup harman savuran, doğruluk ve ilkeli durmaktan uzak, kul hakkı bilmeden, tanımadan ve gözetmeden halkı kandırmayı marifet sayan Sayın Koçal’a, 'El mi yaman, bey mi yaman?!ı  güzelce öğretecektir. Ve Yalova’yı kendi çıkarı ve çevresindeki çıkar grupları için alt üst edenleri sandığa gömecektir. Yalovamızı şeffaf, hesap verir ve kul hakkı yemeyecek yönetim anlayışına teslim edecektir" dedi.

 

Editör: TE Bilişim