MHP Yalova Milletvekili Adayı Ünlem Üstel, Taşköprü Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek sohbet etti. Sanayi esnafı tarafından büyük ilgiyle karşılanan Üstel, Yalova’nın ekonomisine büyük katkı yapan ve istihdam oluşturan sanayi esnafının kentin lokomotifi olduğuna dikkat çekti. Sanayi sitesinin sorunlarını bildiğini belirten Ünlem Üstel, ''Yalovamızın ekonomisine önemli katkılar sağlayan sanayi sitelerimizdeki esnaflarımızın sorunlarını biliyorum. Ziyaretimizde esnafımız, çalışanlarımızla sohbet ettik ve onlarla dertleştik. Esnafımızın sorunlarının çözümü için Yalova’da ve Ankara’da gerekli çalışmaları yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“Desteğinizi Bekliyorum”

Taşköprü Sanayi Sitesi esnaflarının ve çalışanlarının yoğun ilgisi karşısında mutluluk duyduğunu ifade eden Ünlem Üstel,“Sanayi sitesi esnaflarımız Yalovamızın ekonomisinde lokomotif görevi görmektedir. Esnaf ve sanatkarlarımızın, çalışanımızın, sanayicimizin her türlü sorunlarını biliyor ve çözümleri için çalışacağıma söz veriyorum. Esnafımızın bize desteği ve yoğun ilgisini gördükçe büyük mutluluk duyuyorum. Her zaman sorunlarının takipçisi olacağım ve çözümü için elimden geleni yapacağım. Esnaflarımızdan 7 Haziran seçiminde destek bekliyor ve saygılar sunuyorum” diye konuştu.
Taşköprü Sanayi Sitesi esnafı da, MHP Yalova Milletvekili Adayı Ünlem Üstel’in ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirterek, başarılar dilediler.

 

Editör: TE Bilişim