Ak Parti Merkez İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yoğun bir katılımla Ak Parti İl Teşkilatı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Yusuf Ziya Öztabak, "Seçim bitti şimdi hizmet maratonumuz başladı" dedi. 
Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı 1 Kasım seçimi sonrasındaki ilk danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi.  Toplantıya Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Ak Parti eski Milletvekili Temel Coşkun, Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Koçal, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile çok sayıda partili de katıldı. Danışma Meclisinin açılışında söz alan Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Partimiz 1 Kasım'da gerçekleşen seçimden tam bir zaferle çıktı. Halkımız partimize bir kez daha tek başına iktidar görevini verdi. Bu bizim yükümüzü ve sorumluluklarımızı daha da arttırmıştır. Bundan sonra daha fazla çalışıp, halkımızın takdirine layık olmak zorundayız. Seçimler bitti önümüzde artık hızlı, yoğun ve özverili bir hizmet maratonu var. Dur durak bilmeksizin halkımıza hizmet için çalışmak zorundayız. Partimizin her bir üyesinin bu bilinçle hareket edeceğine olan inancım tamdır" dedi. 
Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel ise, "Halkımız Ak Parti'nin bugüne kadar ülkemize ve Yalova'ya yaptığı hizmetleri görüyor. Bu partiye güveniyor ve ülkemizi yönetmesini istiyor. İşin özeti budur. Bizde halkımızın bu talebine uyacak ve ülkemizi, ilimizi daha ilerilere taşımak için çaba harcayacağız. 7 Haziran ve 1 Kasım tarihlerinde gerçekleşen seçimlerde teşkilat üyelerimizin ortaya koyduğu çalışma ve performansı takdir ediyor her birine teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Konuşmaların ardından kürsüye gelen Ak Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü ise yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sonrasında ise 1 Kasım Seçiminde etkin rol üstlenen merkez ilçe üyelerine Akı Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel tarafından teşekkür belgeleri sunuldu. 
Editör: TE Bilişim