Çılgın projem ‘Çiftlikköy’e ada yapacağım’

Projelerini slayt gösterimi eşliğinde açıklayan Çiftlikköy AKP  Belediye Başkan Adayı Ali Murat Silpagar, ‘Çiftlikköy’de akılcı belediyecilik olmadığı için teknolojiden yararlanamıyoruz. 2023 yılında biz, 2071 yılında sizin çocuklarınız AK Parti’nin hizmetlerinden yararlanacak. Şeffaf, sosyal ve estetik belediye olacağız. Kısa, orta ve uzun vadeli olarak projelerimizi nitelendirdik. Alt yapı projelerimizde, su kayıpları, asbestij, su boruları, su faturalı ve içme suyu sorununu halledeceğiz. Elektrik hatlarını yerin altına alacağız. Kanalizasyon eksikliklerini tamamlayacağız. Yol ve kaldırımlar konusunda AB standartlarında olacağız. Dere ıslahını iyileştireceğiz. Çiftlikköy Küçük Sanayisi’nde teknolojiden yararlanacağız. Kurum içi, kurumlarla iletişimi paylaşacağım. Şeffaflık konusunda, ihale, gelir-gider kalemlerinde yapılan harcamaları Çiftlikköylülerle paylaşacağız.

Mega projelerimizde Çiftlikköy’ü bütünleştirip, birleştireceğiz. 750 kişiye istihdam sağlayacak İplik fabrikasını kuracağız. Çiftlikköy’de 5 bin kişiye istihdam yaratacak ortam sağlayacağız. 5 yıldızlı otel olacak. Çiftlikköy’e Vakıf Üniversitesini istiyoruz, yer konusunda görüşmeleri yapıyorum. Kır düğün salonu ve konferans salonları yapacağız. 500 evler tepesinde mesire alanı yapacağız. Kadınlarımız için kapalı yüzme havuzu, gençlerimiz için spor kompleksi ve mezarlıkları hak ettiği yere getireceğiz. Üst yapı projelerimiz de hazır.

Farklı merak uyandıran grafiti duvarlar yapılacak. Otistik çocuklar için eğitim merkezi kuracağız. Çiftlikköy’de yaşlılar ve bakıma muhtaç insanlarımıza yardım edeceğiz. Köy kooperatiflerini geliştirici faaliyetlerde bulunacağız. Ulaşım konusunda, gezi treni, sessiz ve havayı kirletmeyen ring seferleri düzenleyip, modern yaya yolları yapacağız. Bisiklet, sahil yolu, katlı otopark, bölge ve genel otoparkları yapılacak. Meydan projesinde, cazibe merkezi olacağız, rantın, paranın merkezi olmayacağız.

Benim hayalini kurduğum ay yıldız projesi var, tüm dernekleri bir araya getirip, birlik ve beraberliği sağlayacağız. Çiftlikköy’de bulunan Kara Kilise’yi markalaştıracağız. Sosyal belediyecilikte, kent arşivi, okuma salonu yapılacak. Hoş geldin bebek projesi olacak. Kanser konusunda bilgilendirme ve tarama programlarımız olacak. Engelsiz yaşam projemizde var. Aile Danışmanlık ve eğitim merkezi, oyuncak evleri olacak. Geri dönüşümde çöpleri yerin altına gömeceğiz. Sokak hayvanlarında geçici bakım ve hayvan barınağı yapacağız’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim