Nergiz’in bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olduğunu söyleyen Sönmez “ Ömer Nergis Milletvekilimiz Muharrem İnce’nin CHP Grup Başkanvekilliğini kaybettiğini söylemiş, Milletvekilimiz kendi isteğiyle Grup Başkanvekilliği görevini bıraktı. Yanlış bildiklerini düzeltiriz. Gökçe Barajı’nın yüzde 94’ü Yalova Belediyesi’nin, yüzde 6’sı ise Çınarcık Belediyesi’nindir. Geçtiğimiz dönem Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Belediye Meclisi’nde çoğunlukta olmamasına rağmen Yalova Belediye Başkanı idi. Çünkü o dönem görev yapan CHP’li Belediye Meclis üyeleri Yalova halkının tercihine, iradesine saygılı davranmışlar ve Yalova Belediye Başkanı’nın Su Birliği Başkanı olması için oy vermişlerdi. Şimdi alacakları maaşı hesap ederek Yalova halkının tercihine, iradesine saygı göstermediler ve beceriksizlikleri ayyuka çıktı” ” diyerek şöyle konuştu.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin Türkiye’nin en kolay ulaşılabilir milletvekillerinden birisi olduğunu söyleyen Sönmez, “ Türkiye’de milyonlarca yurttaşımızın ulaşabildiği Muharrem İnce’ye ulaşamadığını ancak maaş için su birliği başkanlığı görevini yürüten beceriksizler söyleyebilir. Su Birliği Başkanı milletvekilimize ulaşamadığında bana gelsin, ben kendisini Milletvekilimizle görüştürürüm” diyerek şöyle konuştu:

“Su Birliği Başkanı’na tavsiyemiz Milletvekilimizi Bulgaristan yollarını bağ yoluna çevirenlerle karıştırmasın! Kimin nerede tatil yaptığı kimseyi ilgilendirmez! 2011 yılında uzmanlar uyardığında Milletvekilimize ne yaptın diye sormadan önce iktidar partisi ne yaptı? Dönemin Belediye Başkanı ve Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı ne yaptı? sen önce bunların hesabını ver? Alacağın maaşın hesabını yapacağına bu hesaplarla ilgilen”

 

 

Editör: TE Bilişim