SP Yalova İl Teşkilatı yerel seçimde iddialı olduğu Tavşanlı'da belde binasının açılışını yaptı. Yoğun katılımın yaşandığı açılış törenine SP GİK Üyesi Mustafa Balta SP Yalova İl Başkanı Kemal Polat, SP Yalova Belediye Başkan Adayı Celal Korkmaz, SP Tavşanlı Belediye Başkan adayı Zafer Demirarslan, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada söz alan SP Yalova İl Başkanı Kemal Polat, "Tavşanlıda Belediyeyi Kazanıp kazanmama tartışması bitmiştir. Biz şimdi Tavşanlıya hangi projeleri en iyi şekilde nasıl uygulayacağımızı düşünüyoruz. Yaşanabilir Bir Türkiye’yi, Yeniden Büyük Türkiye’yi kuracak Milli Görüş erlerini yine Aziz Milletimizle buluşturuyoruz. O Milli Görüş ki, 600 yıl dünyaya huzur, barış ve adalet dağıtmış bir ecdadın görüşüdür. O Milli Görüş ki, tarih boyunca özgürlüğün, adaletin, hoşgörünün öncüsü olmuş bir medeniyetin temsilcisidir. Sizler bu toprakların hem geçmişini hem de geleceğini temsil ediyorsunuz. İdeallerin yerini ihtirasların aldığı, değerlerin yozlaştırıldığı bir dönemde, yeni bir dünya umudunu görüyorum bu alanda, emanete sahip çıkanları, sözünde duranları görüyorum. 'Hayat iman ve cihattır' diyen Erbakan Hocamızı görüyorum.

Buradan söylüyorum; hiç boşuna çırpınmasınlar. Korkunun ecele faydası yok. Onlar görmeseler de biz Tavşanlıda gümbür gümbür geliyoruz" dedi.
Tavşanlı Beldesini SP Sancağı altına alacaklarını dile getiren SP GİK Üyesi Mustafa Balta ise, "Bu coşku ve kalabalığı görünce burada irtibat bürosu açılışı değil; bir devir teslim törenine katıldığımı sandım. 30 Mart tarihinde belediyenin devir teslimini gerçekleştireceğiz. İnşallah bu coşkuyla Tavşanlı Belediyesini Saadet Partisi’nin sancağı altına alacağız. 30 Mart günü Milli Görüş geldiğinde halkla iç içe, hep beraber bu Tavşanlımızı yöneteceğiz inşallah" şeklinde konuştu.

Projelerinin ve bu projelerin planlamalarının hazır olduğunu söyleyen SP Tavşanlı Belediye Başkan adayı Zafer Demiraslan ise, "Plan ve Projelerimiz hazır gayemiz tüm Tavşanlı Halkına hizmet etmek.

Bu gün bu kalabalık ve coşku bizlere gösteriyor ki Tavşanlı Saadet Partisi'nin zaferine hazır.  Tavşanlı Halkı şu anki durumu hak etmiyor. Bizim Belediye Başkanı olduğumuz dönemden bu yana tek bir çivi çakılmış değil üstelik çocuklarımızın parkı ve camii arazisi satıldı Belediyemiz 5 milyon borca sokuldu. Sizlere soruyorum Tavşanlı bunu hak ediyor mu?

Biz geldiğimizde inşallah Tavşanlı yaşanabilir bir belde olacak ve insanımız hak ettiği hizmetlere kavuşacak. Plan ve Projelerimiz hazır gayemiz tüm Tavşanlı Halkına hizmet etmek olacak sadece bize oy verenlere hizmet ederiz anlayışı asla bizde olmayacak" dedi.

Ardından SP Tavşanlı Belde binasının açılış kurdelesi kesildi.

 

Editör: TE Bilişim