Tangürek, “Bu danışma meclisi toplantısındandan sonra 1 yıl boyunca her ay geniş katılımlı örgüt toplantılarımız başlayacak. 15 Nisan’da örgütümüzün bize verdiği görev bellidir. Yaklaşık 6 aylık görev süremizde kilitlendiğimiz tek hedef yerel seçim olmuştur. Bunun için gerekli parti içi örgütsel yapılanmanın sonuna yaklaştık. Bu seçimlerde 800 sandık, 100 okul, 50 mahalle ve köy görevlisi olmak üzere, yönetim kadrolarımızla birlikte seçim günü 1000 kişilik evrensel sosyal demokrat ordusuyla görevde olacağız.

Ayrıca mahalle ve sandık yapılanmasındaki sıkıntıya da kendi bilişim sistemimizle son verdik. Bildiğiniz gibi Yalovamızın 3 yeni mahallesi var. İl seçim kurulundan aldığımız bilgiye göre sandık sayısı artacak ve 1001 numaralı sandık Bağlarbaşı değil, Adnan Menderes oacak. Bütün bu ayrıntılar dahil olmak üzere seçim yarın dahi olsa en hazırlıklı parti CHP’dir.

Hangi sandıkta kaç üyemiz veya kaç seçmen var biliyoruz. Seçim karargahımız yeni düzenlediğimiz parti salonumuz olacak. Seçimi kazandığımızı herkesden önce biz bileceğiz. 20 bilgisayar ve operatörümüzle merkez karargahımız parti binamızdır. 6 aylık bir çalışma sonucunda ‘CHPmerkez’ bilişim programımızı bitirdik. 13 Ekim Cumartesi günü yapacağımız Merkez ilçe Danışma Meclisi toplantımızla birlikte yerel seçimleri kazanma arzumuzu değerli Yalova halkı ile 15 ekim Pazartesi günü basın yoluyla paylaşacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilişim