Çiftlikköy Belediye Başkanı ve CHP Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Metin Dağ Sahil Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu'nun CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel'in katıldığı bir törenle açtı. Çok kalabalık bir partili grubunun da hazır bulunduğu açılışta irtibat bürosunun kurdelesini CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ birlikte kestiler. Ardından burada vatandaşlara hitap eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Dağ AKP'li belediyelere ve AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun'a yüklendi. AKP'li belediyelerin çalışmalarını gören Çiftlikköylülerin, Çiftlikköy'ü AKP'ye kaptırmayacağını dile getiren Dağ, "Ne yaparlarsa yapsınlar Çiftlikköy kalesini başkalarına kaptırmayacağız. 3 gün evvel AKP Milletvekili Temel Coşkun, 'Çiftlikköy'ü alamıyoruz' dedi. Bende soruyorum. AKP'li Belediyelerin halini görürken Çiftlikköy burasını size kaptırmaz. İktidar desteği olmadan 15 yıldır bu ilçeye hizmet ediyoruz. Ben inanıyorum ki Çiftlikköy Yalova'nın Etileri olacak. Bizim projelerimiz ortada. Bunu beğenmiyorlar. Peki siz ne yaptınız. 30 Mart'ta bu seçimi yeniden kazanıp hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi. 

Metin Dağ'ın ardından söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ise AKP'nin Çiftlikköy'ü de, Yalova'yı da, Türkiye'yi de kaybedeceğini söyledi. Tezcan konuşmasında, "Seçimden sonra CHP'li belediyelerin verdiği hizmetler katlanarak devam edecek. Zira CHP çatısının altı kul hakkı yiyenlerin değil, kul hakkına saygı gösterenlerin olduğu bir yerdir. Türkiye çok ciddi önemli ve hızlı bir dönüşüm geçiriyor. Türkiye ihtiyacı olan değişimi yakaladı. Türkiye yolsuzluğun hakim olduğu ekonominin girdabından kurtulacak. Türkiye iktidar gücünü kullanarak devleti soyan hükümet anlayışından kurtulacak. Türkiye kendi evlatlarını baş tacı yapıp yolsuzlukla zengin ederken, milletin evlatlarını maraba gören bu anlayıştan kurtulacak. Bugün Çiftlikköy'de millettimiz 15 yıldır Metin Dağ'a yetki veriyor. Yaptığı hizmete, vatandaşına sahip çıkmasına, şehrinin emin kişisi olduğuna güvenerek destek veriyor. Türkiye çok önemli 2 geçitten geçiyor. Maalesef iktidar ülkede bir soygun düzeni yerleştirmiş ve iktidar bu soygun düzenini sürdürmek için her şeye gözünü kırpmaksızın yol vurmaya başladı. Türkiye'de 5 milyon insanımız işsiz. Halkımız iş istiyor. Vatan evlatlarının işsizlikten boynu bükük dolaştığı Türkiye Bakan evlatlarının yolsuzlukla ihya olduğu bir ülkeye dönüştü. Bu düzeni değiştireceğiz. Bunun vicdanda, dinde, siyasette yeri yok. Günlerdir medyaya sızan telefon konuşmalarına bakın. Bunlar konuşmalarına Bismillah la başlayıp Elhamdülillah la sonlandırıyor ama araya hırsızlık sıkıştırıyorlar. Şeytanın bile aklına getirmeyeceği şeyi akıllarına getirip hayata geçiren bir iktidarla karşı karşıyayız. Benim Çiftlikköy'den şüphem yok. 15 yıldır Metin Dağ'a bu yetkiyi vererek bunu göstermişler. Siz Çiftlikköy'ü alamazsınız. Bırakın Çiftlikköy'ü Yalova'yı da Türkiye'yi de kaybedeceksiniz" diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan daha sonra Taşköprü Beldesi'ne giderek CHP Taşköprü Belediye Başkan adayı Nedret Gülen'in seçim irtibat ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Editör: TE Bilişim