MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular yaptığı yazılı açıklama ile CHP ve Ak Parti'yi eleştirdi. 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde her iki partinin de 2 milletvekili çıkartarak algı operasyonu yaptıklarını söyledi. Topçular açıklamasında, "MHP Genel Merkezine aday adaylığı müracaatları yarın 12 mart itibarı ile başlayıp 18 mart günü akşam saat 18.00'da sona erecektir. Şu ana kadar aday adaylığını açıklayan arkadaşlarımızın sayısı 5'dir. 18 Marttan sonra aday adayı olan arkadaşlarımızdan 2 tanesi 1.ve 2. sıra olmak üzere Milletvekili seçimlerine aday olarak katılan arkadaşlarımız olacaktır. Bu seçimde hareketlerimizin mensupları aday arkadaşlarımızın etrafında kenetlenip nefislerini aklın önüne geçirmeden Türk Milliyetçilerini iktidar yapmak için seferber olacaklardır. Biz ülkücülere yakışan da budur. Başarıya ulaşmak için bütün dava arkadaşlarımızı ve bize güvenen Yalova halkını yanımızda yer almaya davet ediyoruz. Seçimlerin Yalova'mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

Uzun süredir slogan haline getirdiğimiz bir şey var ne dedik, bir şey değişecek her şey değişecek. Artık İlimizde bir şeylerin değişme zamanı geldiği inancı içerisinde İlimizi hak ettiği yere getirmek için değişimin ön adımlarını 7 haziranda hep birlikte atacağız.
MHP'nin bu seçimlerde Türkiye genelinde olduğu gibi Yalova'da da kilit parti olacağını söyleyen topçular 7 haziranda TBMM'ye mutlaka Milletvekili göndereceğiz
Ülkemiz için hayati önem taşıyan bu seçimi sadece Milletvekili genel seçimleri olarak değil de; Ülkemizin kurtuluşu,karanlıktan aydınlığa çıkış süreci olarak görmekteyiz ve bunun bilinci içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
-İktidar partisi AKP ülkemizi yönetmekten acizdir.
-İktidar Partisi Ülkemizin yol haritasını İmralı'da yatan bebek katili Öcalan'a çizdirmektedir. 
-İktidar partisi ülkemizin bölünmüş haritalarını yayınlamaktadır.
-İktidar partisi bölücülerle yol arkadaşlığı yapmaktadır. 
-iktidar partisi 17-25 aralıkta yapılan yolsuzluk rezilliğini gizleyebilmek için Hakim,Savcı ve emniyet mensuplarını görevlerinden uzaklaştırmıştır.
-İktidar ne istediler de vermedik dedikleri, kendileri ile 12 yıldır yol arkadaşı olan cemaat gurubunu paralel devlet ilan etmiştir.
-İktidar partisi 12 yıllık yol arkadaşlarını paralel devlet olarak ilan ederken,Ülkemizin güney doğusunda yaşananlara göz yummuş esas paralel devleti orada kurdurmuştur.
-İktidar Partisi Suriye'deki Vatan toprağımızı bırakıp kaçmış, kaçışı da onur gecesi olarak ilan etmiştir.
-İktidar Partisi Suriye'deki Vatan toprağını bırakıp kaçarken 9 tankımızı da orada bırakmıştır.
-İktidar partisi 9 tankın hesabını verememektedir.
-İktidar partisi Memuru,İşçiyi,Esnafı çalışanı ezmiştir sahip çıkmamıştır.
-iktidar partisi emekliye 25 TL zam verirken, Yandaşları ile birlikte saltanat sürmektedir.
-Kendileri kaçak saraylarda altın kadehlerde su içerken,vatandaşımızı çöpten ekmek toplar duruma düşürmüştür.
-iktidar partisi ekonomiyi çökertmiş tekrar İMF'nin kapısına düşmüştür.
velhasıl iktidar partisi ülkemizi yönetmekten aciz sadece ve sadece kendi geleceklerinin hesabını yapmaktadır" dedi. 

Editör: TE Bilişim