MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ederek ilin sorunları hakkında bilgiler verdi.
Ramazan ayında düzenlediği iftar programında Yalova’da yaşanan sorunları Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ileteceğini söyleyen MHP İl Başkanı Hasan Topçular sözünü tuttu ve Ankara’ya çıkarma yaptı. Genel Merkezde MHP Lideri Bahçeli ile bir araya gelen Topçular, ildeki sorunları bir bir anlattı. Yalova Üniversitesi’ne Alparslan Türkeş isminin konulması hakkında bilgiler de veren Topçular, milletvekillerinin olmamasına rağmen bölgede önemli değişiklikler yapacağı düşünülüyor. MHP Liderli Bahçeli, Yalova’da yaşanan sorunlara gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi ve taleplerin de en kısa sürede cevap bulacağını belirtti. Topçular, ziyaretin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal ile de bir araya geldi. Hoş sohbetlerin ardından Topçular, Ankara’dan ayrıldı.
Ne olmuştu?..
El birliği ile Yalova’yı daha iyi yerlere taşıyacaklarını söyleyen Topçular, milletvekillerinin olmamasına rağmen ildeki birçok sorunu meclise taşıdıklarını ve bunu yapmaya devam edeceklerini söylemişti. Topçular, iftar programında Yalova ile ilgili sorunları en kısa sürede Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye aktaracaklarını belirtmişti..

Editör: TE Bilişim