AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, "Belli ki diğer partiler siyaseten kendinden ümidi kesmiş" demişti. Bu sözlere MHP kanadından cevap gecikmedi. MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular yaptığı açıklamada, "Biz halk arasına sadece  bayramlarda yada Protokol gerektiren zamanlarda  çıkmıyoruz . Sayın vekil ilk önce aramızdaki bu farkı kavramalısınız. Ayrıca Halk ile kucaklaşmayı ,onların derdine derman olmayı sorunlarını dinlemeyi sadece bayramlara vesile kılmıyoruz. Kaldı ki Yalova Halkının Bu güne kadar hangi sıkıntısına çara oldunuz onu da gören yok. Sayın Vekil Bizim Kapımız her zaman herkese sonuna kadar açık aynı şekilde tüm halkımızın da  kapıları bize  her zaman açıktır. MHP il başkanıyla görüşmede araya kimseyi koymuyoruz gelen herkes her an her dakika görüşebiliyor;acaba sizde bu mümkün mü? Size gelen  vatandaşların derdini dinlemeden  önce AKP üyesi yapıyorsunuz daha sonra ne söyleyecekse söyletiyorsunuz. AKP İl başkanıyla görüşebilmek için tüm bunların yanı sıra vatandaşı da kılıktan kılığa soktuğunuzda bilinen bir gerçektir.

Devletin bütün imkanlarını kullanarak bol keseden atmak kolay ,Ayrıca bizde en az sizin kadar gezdik ve herkes bizi sıcak karşıladı.Sizin paylaştığınız resimlerden anlaşılan o ki gülerek karşılayan fazla kimse olmamış bazı semtlerde protesto bile edilmişsiniz bu mübarek günde.Ayrıca sizinle karşılaşmadığımız iyi olmuş sizin gibi vatana ihanet eden bir partinin mensuplarıyla karşılaşmak bizim huzurumuzu bozardı bayramın o güzel atmosferinde.

Sayın vekil  ülkeyi iyi yönetiyoruz demiş; doğru demiş , siz Türkiye’ yi söylenenler  doğrultusunda iyi yönetiyorsunuz  kandil,İmralı , ABD  ve okyanus ötesinden söylenenleri harfiyen uygulanarak bu ülkeyi çok iyi yönetiyorsunuz. Ayrıca sayın vekil biz asla siyasetten ümidimizi kesmedik kesmeyiz de kesseydik zaten sizin gibi küçük bir parti olurduk. 45 yılı devirmiş bir parti olarak bu ülkenin her döneminde var idik var olmaya da devam edeceğiz. Şimdi siz kalkmış bize siyaset dersi vermeye çalışıyorsunuz; İlk önce sorduğumuz soruları ve ilettiğimiz Yalova’nın sorunlarını bize cevabını ve çözümlerini iletin ve kendi içinizde tutarlı olun , verdiğiniz sözlerin arkasında durun sonra meydanlarda bizi arayın.  Ayrıca meydanlarda  olmamamız sizi bu kadar ilgilendiriyorsa demek ki meydanları boş bırakmamışız ki aranıyoruz. Yatığı yerden siyaset yapan kim acaba siz misiniz biz mi; kaç kez genel kurulda konuştunuz kaç  kez mecliste Yalova dediniz soruyoruz size. Bununla birlikte  gezdiğiniz yerlerde halka ne anlattınız çok merak ediyorum ülkeyi nasıl böldüğünüzü mü yoksa kurduğunuz hayali politikalarla milleti nasıl kandırdığınızı  mı yada Yalova ya açtığınız fabrikalar da kaç işçi çalıştırdığınızı mı.  Bizim bu Vatan için yapacak çok şeyimiz var sayın vekil ama siz vekilliğiniz bittikten sonra süper emekli olup çoktan halktan bir haber yaşamaya başlayacaksınız.O  yüzden bizimle siyasi konuda boy ölçüşecek kadar ilerlemediniz.Siyasi hayatınız bittikten sonra bu ülkeye ne katacaksınız yada Yalova ya ne katacaksınız buyurun söyleyin" dedi.

 

Editör: TE Bilişim