MHP Yalova İl Başkanı Yalova-Kartal seferlerindeki gemi değişikliğine tepki göstererek bir açıklama yaptı. Topçular açıklamasında şu sözlere yer verdi; 

"Yalova Kartal arasında çalışan İDO’ya ait olan Deniz Otobüsleri seferlerinin azaltılmasından sonra şimdide Deniz Otobüs seferlerinin kaldırıldığına şahit oluyoruz.

Bu seferlerin yaz ayında bulunduğumuz şu günlerde kaldırılması ise oldukça düşündürücüdür. Daha önceki aylar içinde sefer sayılarını azaltan ve şimdide adeta tekne bile diyemeyeceğimiz bir deniz aracıyla vatandaşları taşıyan İDO’nun bu tutumu düşündürücüdür.

Yalova’dan Kartal’a giden bir yolcu Deniz Otobüsü ile daha önceden 45 dakikada gidiyordu. Şimdi ise bu zamanın 1 saat 45 dakikaya çıktığını görüyoruz. Ama görünen o ki zamanın neredeyse 30 dakika uzamasına rağmen fiyat politikasında bir değişiklik yapılmamıştır.

 Yalova’da Ekspres Vapurlarının ve hatta Arabalı Vapur seferlerinin yapıldığı yıllarda bile Yalova-Kartal arasının bu kadar uzun sürmemekteydi. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak üzerimize düşen görevi yapıyor ve buradan yetkili tüm kişilere ve özellikle İktidar partisine sesleniyoruz. Bu gelişmenin Yalova Yerel seçimlerinden sonrasına denk gelmesi ve Sosyal Medya’da, 'İktidar Yalova’yı Cezalandırdı' iddialarının ayyuka çıkmasına İDO yetkilileri ve İktidar partisine cevap verecekler"

Editör: TE Bilişim