Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İl Başkanı Hasan Topçular, alınan olağanüstü kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu. Topçular, " MHP üzerinde oynanan oyunlar son derece  büyüktür. Mahkemenin verdiği karar ise son derece yanlış bir karardır" dedi. 
MHP İl Başkanı Hasan Topçular, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) üzerinde oynanan oyunların büyük olduğunu ve mahkemenin verdiği kararın son derece yanlış bir karar olduğunu ifade etti. MHP üzerine oynanan oyunları ülkücülerin bozacağını belirten Topçular, her zaman MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emrinde olduklarını dile getirdi.
‘Dün de, bugün de, liderimizin emrindeyiz’..
Sulh Hukuk Mahkemesi’nin böyle bir davayı kabul etmesinin bile yanlış olduğunu belirten Başkan Topçular, “Bir ilçe belediye meclis üyesi partisinden ihraç edilse, itiraz için başvuracağı mahkeme; Asliye Hukuk Mahkemesi iken, 47 yıllık köklü bir siyasi parti olan MHP'ye kayyum atamaya kalkan mahkeme; Asliye Hukuk Mahkemesi’nin bir altı olan, Sulh Hukuk Mahkemesi. Bu mahkemenin hukuken bu çapta bir davayı kabul etmesi dahi yanlıştır. Bu hukuk garabetinin oluşturulmasını sağlayan iç ve dış odaklar boşuna heveslenmesin. Liderine ve davasına bağlı ülkücüler, bu oyunu bozacaktır. Bundan hiç bir ülküdaşımın şüphesi olmasın. Bu mahkeme, veremez hükmünü; bu celsenin. Biz her zaman dün de, bugün de, liderimizin emrindeyiz” açıklamasında bulundu. 
Editör: TE Bilişim