MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, MHP Yalova Belediye Başkan adayı Ahmet Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Uğur Tezcan'la görüşen Topçular, Kaplan ve beraberindekiler seçim çalışmalarının startını verdiklerini ve bundan sonra durmaksızın çalışacaklarını dile getirdiler. AKP ve CHP tarafından açıklanan oy oranlarını ise hayalci bulduğunu söyleyen MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, "Bunların açıkladıkları oy oranlarına bakılırsa biz hiç çalışmayalım. Kapıyı kapatıp gidelim. Bu rakamlar hiç inandırıcı değil. Bugün ülke genelinde oynanan oyunların aynısı Yalova'da da oynanıyor. Halk kandırılıyor ve uyutuluyor. Asıl olan halkın ne istediğidir. Yalova yıllardır aradığını bulamamıştır. Halkın mutluluğunu sağlamak parklara Mutlu Yalova yazmakla olmuyor" dedi.

Yerel Yönetimlerde Değişim Zamanı sloganı ile yola çıktıklarını dile getiren Topçular, "Biz 15 belediyenin tamamına talibiz. Yerel yönetimlerde bu değişimi sağlayacağız. Yalova Belediyesi 5 yılda yaptıklarını gösterip duruyor. Yalova'da neyi düzelttiler. Trafiğin hali bile ortada Bunların 5 yılda yaptık dediklerini iktidara geldiğimizde 3 ayda yapmazsak ben görevimden istifa ederim" diye konuştu.

MHP Yalova Belediye Başkan adayı Ahmet Kaplan ise, "Belediye Başkanı olduğumda ilk el atacağım konu ilde yaşanan trafik keşme keşine çözüm sağlamak olacak. Bunu ben çözemezsem zaten kimse de çözemez. Emniyet teşkilatındaki tüm tecrübemi halkımın hizmetinde kullanacağım" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim