Torlak, MHP İl Binası'nda düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada yerel seçimlerin önemine vurgu yaptı.Seçimin sadece iki parti arasında geçecek gibi lanse edildiğini ileri süren Torlak, şöyle konuştu:

"MHP'den korkulduğu için böyle bir tablo yaratılıyor. Bu seçimler sadece bir yerel seçim değil. İktidara giden yolda önemli bir virajdayız. Bizim yerimiz iktidar. Sayın Başbakanın evinden çıkan 1 milyar 100 milyon dolardan bahsediliyor. Bu paranın hesabını sormalıyız. Bunun içinde yetkinin bize verilmesi lazım. Halkımız destek olursa ve bizi tek başına iktidar yaparsa bunun hesabını sormaktan büyük mutluluk duyacağız. Bu seçim hırsız olanlarla olmayanların seçimi. Yalova'da olumlu bir izlenim aldım” diye konuştu.

‘Sanki MHP’nin adayı yokmuş gibi davranılıyor’

“Yalova’da sanki MHP’nin adayı yokmuş gibi davranılıyor” diyen Topçular, şu şekilde konuştu: “Hiç bir ülkücü başka herhangi bir partiyle işbirliği yapmaz. MHP bugün Yalova’nın en iddialı partisidir. Seçimler için son dönemece girmiş bulunuyoruz. İpi göğüsleyecek olan parti MHP’dir. Herkes aklını başına alsın. Yüzde 60 oy alırım diyenlerin partisinden insanlar MHP’ye gelerek kayıt oluyor. MHP'ye yoğun katılım Türkiye’nin her yerinde var. Yalova halkının vicdan muhasebesi yapması lazım. Tecrübe ne? Rant elde ederek insanlar bir yere gelemez. MHP’nin Yalova’dan hiç bir çıkar ilişkisi yoktur. 30 Mart’ta ne olacağını herkes görecek.”

‘Yalova’da seçimi kazanacağız’

Yalova Belediye Başkanı adayı Ahmet Kaplan ise, “Dokuz yıldır Yalova’da yaşıyorum. Kentin sorunlarını çok iyi biliyorum. Bugün Yalova’nın en büyük sıkıntısı ulaşımdır. Öncelikle bunu çözeceğiz. Yalova’yı daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Yalova’da seçimi kazanacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim