Ak Parti İl Başkanlığına adaylığını açıklayan ancak kongrede 151 oy alarak seçimi kaybeden Hüseyin uygun yayınladığı mesajla partiye bağlılığının kesintiye uğramadan devam ettiğini bildirdi. 

Ak Parti 5. Olağan Kongresi sonrasında bir mesaj yayınlayan Hüseyin Uygun birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yeni yönetime başarılar dileyen Uygun, "Hepinizin bildiği, yakından izlediği 5. Olağan İl Kongremizi 10 Ocak Cumartesi günü büyük bir olgunlukla , partimize yakışır bir şekilde gerçekleştirdik.Sonucun Yalova’mıza ve Türkiye’mize hayırlı olmasını diler, Yeni  Yönetim Kurulunda ki tüm arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

 Her şeyden önce , dün olduğu gibi bugün de ,  bu can bu tende olduğu sürece inandığımız yoldan dönmeyeceğiz,  Ak Partili olmaya devam edeceğiz. Bizim için aslolan  davamızdır. Bu uğurda üzerimize düşen görevi,  duruşu tereddütsüz yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Biz zafere değil, biz hedefe değil o zafere, o hedefe inanmış bir inancın mensuplarıyız. Zafer Allah’tandır.

Kongremizde bizleri onurlandıran Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Doç Dr Sayın Ayşenur İslam Hanımefendi’ye, Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan  Yardımcımız Sayın Ahmet Baha Öğütken’e, Bursa Milletvekilimiz Sayın Bedrettin Yıldırım’a, Yalova Milletvekilimiz Sayın Temel Coşkun’a, Teşkilatlarımızın Değerli Başkanları’na ve Değerli Belediye Başkanlarımıza saygılarımı, şükranlarımı arz ediyorum.

Kongremizi Ak Partimize yakışır   şekilde gerçekleştirmemizde emeği geçen herkese ve özellikle  tüm delegelerimize  de sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Şahsım için en özel olan teşekkürlerimi  ise; çıktığımız bu yolda , sonuna kadar   tereddüt etmeden desteklerini sürdüren;  Özellikle Hanım Kardeşlerime ve diğer Dava Arkadaşlarıma yapıyor duruşlarından dolayı yürekten  kutluyorum.Onlar bu yola; ne olursa olsun mutlak kazanmak için değil,Yalova da Ak Partimize bir duruş  kazandırmak  için  çıktıklarını gösterdiler.İlgili yerlere partimiz için,partimiz adına verilmesi gereken mesajı verdiler,hepsine tekrar teşekkürlerimi  sunuyorum.

Yalova'mıza İki (2)Milletvekili  sözümüzün arkasındayız,  idealimiz aynı kararlılıkta   devam ediyor.

Yeni Türkiye yolunda İnşallah kazanan Yalova’mız ve Türkiye’miz olacak" dedi. 

Editör: TE Bilişim