Yalova Ortopedik Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç ve oyuncuların yer aldığı yemekte Başkan Erkoç, YOSK’un kuruluşundan bugüne kadar, Milletvekili Temel Coşkun’un takıma destek verdiğini, üç sezondur süper ligde mücadele eden YOSK’un bugünlere gelmesinde Milletvekili Coşkun’un önemli bir payı olduğunu belirterek, AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun’a teşekkür etti.

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün ulusal düzeyde Yalova’nın adını gururla taşıyan tek takım olduğuna değinen AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun,” İşte bizler bu sorunu çözersek, gerçek anlamda engelli dostlarımızın önündeki engelleri de kaldırmış oluruz. Uzun yıllardan buyana Engellilere destek verdiğini, YOSK’un Yalova için apayrı bir yeri olduğunu, Yalova’yı değişik kentlerde temsil eden tek profesyonel takımıdır.  YOSK, ulusal düzeyde Yalova’nın adını gururla taşıyan tek takım.Bu bile bugüne kadar YOSK’a verdiklerimiz için yeterli. YOSK’a dün olduğu gibi yarında destek olmaya devam edeceğiz. Başarı geldikçe destek de giderek artacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Yemek sonrasında Vekil Coşkun, Yalova Ortopedik Spor Kulübü’nün 3 şubat Pazar günü Yalova’da karşılaşacağı Bornova Barışgücü maçında başarılar diledi. 

Editör: TE Bilişim