AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'a seslenerek seçim döneminde vaat ettiği projeleri hayata geçirmesini verdiği sözleri tutmasını istedi.
 AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak yazılı bir açıklama yayınlayarak, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın seçim döneminde Yalova halkına vaatlerini hatırlattı. Salman'ın bir çok projenin yer aldığı bir dergi  yayınladığının altını çizen Öztabak, bu projelerden hangisinin hayata geçirildiğini sordu. Yalova'nın söz değil icraat beklediğini belirten Öztabak, "Dürüst siyasetçi halka verdiği sözleri tutan siyasetçidir. Hiç kimse sayın Salman’ın Yalova halkına vermediği bir sözünü veya yapmayı taahhüt etmediği bir hizmeti yerine getirmesini istemiyor. Sayın Salman’a söylediğimiz şudur: 30 Mart 2014 Belediye seçimleri öncesinde Yalova halkına verdiğiniz sözleri ve açıkladığınız projeleri yerine getiriniz. Ak Parti grubu Yalova halkına hizmet konusunda her zaman üzerine düşeni yapmıştır.

Bulunduğunuz makam bahane üretme yeri değildir. Hizmet üretme yeridir. Halka verdiğiniz sözleri tutacaksınız Aksi halde halk sizin unutturmaya çalıştığınız sözlerin hesabını soracaktır" dedi.
"Kendini ilgilendirmeyen şeylerden medet umuyor"
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın görev süresinin bitimine az kaldığını hatırlatan Öztabak, "Belediye Başkanlığı görev süresinin Çoğu gitti azı kaldı. Belediye Başkanı kendisini ilgilendirmeyen konulardan medet arar olmuş. Bizim başarılı olup olmadığımıza karar verecek olan makam; idari olarak Genel Merkezimiz, siyasi olarak da Yalova halkıdır. Bizim başarımızı ölçmeye bunun dışında kimsenin gücü yetmez. Ayrıca bizim abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan endişemiz olsun.

15 Temmuz gecesi bizler halkımızla beraber FETÖ darbe kalkışmasına karşı meydanlarda mücadele verirken, telefonlarını kapatarak ortalıkta olmayanların derdi olsun. 15 Temmuz gecesi bankamatik önlerinde ve marketlerde kuyrukta bekleyenlerin, korkudan kuytu yerlerde gizlenip saklananların demokrasi adına bizim için söyleyecek sözleri olamaz" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim