Yalova Ülkü Ocakları Başkanlık görevi düzenlenen devir teslim töreni ile el değiştirdi. Ülkü Ocakları Başkanı Celil Coşkun düzenlenen törende görevini Volkan Can Ertekin’e devretti. Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Çakır ise devir teslim töreninde bir konuşma yaptı. Çakır, "Bu işin bir bayrak yarışı olduğu, bayrağı bugünlere getiren Celil Coşkun başkanımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum. Yeni atanan arkadaşımız Bolkan Cem Ertekin’e bu kutlu görevinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Görevini devreden Eski başkan Celil Coşkun ise yaptığı açıklamada, "3,5 yıldan beri görev yaptığı Yalova Ülkü ocakları görevinde yanımızda olan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ediyor, haklarını helel etmelerini diliyorum. Yeni başkanımız Bolkan Cem Ertekine başarılar diliyor her daim destekçisi olacağımızı açıkça beyan ediyorum. Bolkan başkan ülkücüdür, ocaklıdır, ülküdaşımızdır. Kendisine Yalova’da yaşayan tüm ülküdaşlarımızın destek olacağını biliyorum. Bu süreçte bana yol arkadaşlığı yapan tüm ülküdaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyor, tüm ülkücü camiaya hayırlı olsun diyor, Yalova Kamuoyuna saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Göreve yeni atanan Bolkan Cem Ertekin ise bu görevi almanın mutluluğu ve onuru içerisinde olduğunu vurgulayarak, "Bizlere bu görevi alnının akı ile teslim eden Celil Coşkun başkanıma teşekkür ediyorum.  Yükümüz ağır işimiz kıla bağlı biliyoruz. Allah’ın izni ülküdaşlarımızın yardımıyla bu yükün altından kalkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizlere bu görevi layık gören başta genel başkanımız Olcay Kılavuz olmak üzere bugün burada bulunan genel başkan yardımcım Gökhan Çakır başkanıma ve bizden önce bu görevi layıkıyla yapan Celil Coşkun başkanıma teşekkür ediyor, Yalova'da ki ülkücü dava arkadaşlarımıza diyoruz ki; Kimsenin şüphesi olmasın Ocağımız ve davamız emin ellerdedir. Eğilmeyeceğiz, bükülmeyeceğiz, her yerde ve her zaman doğruları haykırıp davamızın ve Yüce Türk Milletinin yanında olacağız" şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim