Amaçlarının kentte Ak Parti'nin yokluğunda kaybedilen süreyi yeniden kazanarak Yalova’yı hak ettiği yere yeniden getirmek olduğunu söyleyen Ak Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Öztabak, şehire tek kalemde yapılan en büyük yatırım olan 400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi için, "Devlet Hastanesi ihalesi yapıldı ve en kısa sürede temelini atacağız. Yapımı 2 yılda tamamlanacak olan projenin yapım maliyeti ise tam 233 Milyon Türk Lirası. Şimdiye kadar Yalova'da bu kadar büyük bir yatırım hiç olmadı." dedi.

"Tasarruf Tedbirleri Dışına Alındı"

Ak Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar'ın yanı sıra Ak Partili yöneticiler ile birlikte Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde vatandaşlar ile buluşan Öztabak, ‘’Gerek Milletvekillerimiz gerekse de İl Başkanımız ile birlikte Ankara'da Yalova Devlet Hastanemiz için yaptığımız görüşmeler sonucu, hayata geçirilmesi kararı verildi. "Tüm Türkiye'deki yatırımlar tasarruf tedbirlerine takılırken, Yalova Devlet Hastanesini özel bir istisna ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizzat talimat verdi ve artık ihale süreci geride bırakıldı. Sıra temel atma töreninde" dedi.

Kısa süre içerisinde temeli atılarak 2 yıl içerisinde bitmesi öngörülen Yalova Devlet Hastanesi'nin, kente hareket katacağını da söyleyen Öztabak, "Birçok gencimiz istihdam alanı olacak. Etrafında olacak yeni işyeri ve yeni yatırımlarla devasa bir yatırım olacak. Bizim de yeni dönemde Ak Parti Belediyeciliği ile buluşturacağımız Yalova'mızın adeta bir işareti olan bu yatırım kentimize hayırlı olsun." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim