Ak Parti Yalova Milletvekili adayları seçim çalışmalarına son sürat devam ediyor. Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Milletvekili Adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan,  il yönetimi ve partililerle birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

"İstikrar 7 Haziran’dan Sonra Da Devam Edecek"

Ziyaretlerinde Ak Parti hükümetinin yaptıklarını anlatan İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “Ekonomi vizyonumuzu tutarlı, etkili ve başarılı bir şekilde hayata geçirdik. Bu yeni kapsayıcı ekonomik modelimizin daha iyi anlaşılması için Ak Parti öncesi dönemlerin hatırlanmasında büyük yarar vardır. Geçmiş ile mukayese edildiğinde hemen her alanda olduğu gibi ekonomide de çarpıcı bir dönüşüm görülmektedir. Bu tüm Türkiye’de olduğu gibi Yalova’ya da olumlu bir şekilde yansımaktadır. Bu ekonomik istikrar 7 Haziran’dan sonrada devam edecektir. 13 yıldır kesintisiz süren seçim geleneğini bir kez daha tekrarlayıp, milletimizle AK Parti’nin kopmaz gönül bağını sandığın iradesiyle bir kez daha tescilleyeceğiz” dedi.

"Ak Parti Desteğini Her Zaman Halkından Almıştır"

Ak Parti Yalova Milletvekili Adayı Fikri Demirel ise Ak Parti’nin bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu bölgenin en büyük ekonomisi ve en etkin siyasi aktörü durumuna geldiğine işaret ederek, “Ak Parti iktidarı tüm bunları halkından aldığı o büyük güven ve destekten dolayı sağlamıştır. Ben bu desteğin 7 Haziran’da katlanarak devam edeceğine eminim. Ak Parti gücünü daima milletten almıştır” şeklinde konuştu.

"Yalova’da Büyük Bir Başarıya İmza Atacağız"

Yaptıkları ziyaretlerde milletin Ak Parti’ye teveccühünü arttırarak sürdürdüğünü gördüklerini ve bu teveccühün hem Yalova hem de ülke için daha çok iş yapma konusunda en büyük dayanakları olduğunu belirten Ak Parti Milletvekili Adayı Mehmet Demirhan, “Ak Parti olarak biz yeni Türkiye diyoruz, milletimiz de Yalova’mızda ‘Yeni Türkiye’ye destek veriyor. Bu seçimden de hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak şekilde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu liderliğinde hem ülke genelinde hem de Yalova’da büyük bir başarıya imza atacağız.” dedi.

Sorunları halktan dinlediler..

Gün boyunca seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti milletvekili adayları ev ziyaretleri gerçekleştirip, sürekli halka zaman geçiriyorlar. Sorun ve talepleri birinci ağızdan, halktan dinleyen adaylar sorunların çözümü ve hizmetlerin Yalova’ya getirilmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ettiler.

 

 

Editör: TE Bilişim