Başkan Öztabak, “24 Haziran seçimlerine günler kala kadın milletvekili adayımız olan Meliha Akyol’un Yalova’dan meclise gitmesine engel olmayan çalışıyorlar. Çünkü buna tahammülleri yok. Yalova’da taş üstüne taş koymamış olanların bugün çıkıp bir şeyler demesi, kaos ortamı yaratma çabasının cevabını biz değil milletimiz 24 Haziran’da sandıkta verecektir. AK Parti hükümeti olarak önce insan, önce insanlık dedik. Nerede mazlum ve mağdur varsa ilk yardıma koşan ülke olduk. BM tarafından 2000 yılında, 18 Aralık tarihinin ‘Uluslararası Göçmenler Günü’ ilan edilmesinin ardından Türkiye'de ilk defa kapsamlı kutlama yapıldığına dikkat çekmek istiyorum. AK Parti’nin 16 yıldır insanı ilgilendiren tüm politikaların odağında olduğunu belirtmek isterim” dedi.

“İnsanları duygularını sömürüyorlar”

Başkan Öztabak, “Hizmet, sevgi, birlik ve beraberlikten yoksun CHP’nin kaostan beslenmek hoşlarına gidiyor ve insanların duygularını sömürüyorlar. Dindar kesimi etkileme şovları yapan CHP’nin adayı İnce, ‘Her gün Cuma Namazı’ kıldığını ifade ederken, halk arasında ‘Dubacı Başkan’ olarak adlandırılan CHP’li Vefa Salman Yalova’nın kaderiyle oynamaya devam ediyor. Bırakın artık bu operasyonları. Yalova ile ilgili tek bir fikir ortaya koyamayan CHP zihniyetinin cımbızla alınmış tek bir sözcükten hareket ederek ucuz kasaba siyaseti bezirgânlığına soyunması Yalova’mızın geleceği için kabul edilemez. Bu milletin AK hizmetlere ihtiyacı var. Yalova’daki insanı seviyoruz deyip geçenler, boş laflarla sevgi olmuyor. Bizler ayrıştırıcı olmadan hükümete geldiğimiz günden itibaren insana sevgimizi hizmet yaparak gösterdik. AK Parti hükümeti olarak bizim göçmenler konusunda başımız ne kadar dikse, maalesef kendileri için aynı şeyleri söylemek mümkün değildir. Dünyanın neresinde başı sıkışan varsa hepsine Anadolu kapıları açık olmuştur. Bugün de Suriye’den Irak’tan kardeşlerimiz Anadolu’ya yönelmiştir. Önce insan, önce insanlık dedik. Nerede mazlum ve mağdur varsa ilk yardıma koşan ülke olduk” şeklinde konuştu.

“CHP zihniyeti yapıcı değil yıkıcı olmayı tercih etmiştir”

Türkiye’de yaşayan hemşerilerimizin kökeninden, inancından, dilinden, renginden ve kültüründen önce insan olarak baktıklarını ifade eden Öztabak, “Karşınızdakini önce insan olarak gördüğünüzde, ona insana yakışmayan bir davranış sergileme imkânınız zaten olamaz. Bugün AK Parti’ye çeşitli mecralardan sözlü ve yazılı olarak saldıran CHP zihniyeti, bugüne kadar insanları hakir görmüş, yapıcı değil yıkıcı olmayı tercih etmiştir. Biz, insanları etnik, dini ve kültürel özelliklerinden dolayı değil, sadece Yaradan'dan dolayı severiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim